Hava Durumu

Adalet Yürüyüşü'nün 'evet'leri

CHP Lideri Kemal Kılıdçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' geçtiğimiz Pazar günü 25 gün sonra İstanbul Maltepe'de bir mitingle olaysız son buldu. Yazarımız Cennet Cankılıç bugünkü yazısında yürüyüşü değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2017 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Adalet Yürüyüşü'nün 'evet'leri

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran Ankara Güvenpark'ta başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' 25 gün sonra İstanbul Maltepe'de son buldu. Hak, hukuk, adalet ile özgürlüğün yollarda aranmayacağını belirten Cankılıç yürüyüşün ve mitingin 'evet'lerini bugünkü yazısında sıraladı:

"Evet, bu yürüyüş beklentilerin aksine, terörist grupların tüm çabalarına rağmen, güvenlik güçlerinin yoğun ve titiz çalışmalarıyla olaysız sona erdi. CHP'liler bile bu kadarını beklemiyordu.

Evet, bu yürüyüş 25 gündür Türkiye'nin gündeminden düşmedi. CHP, CHP olalı politik gündem yakaladı ve Türkiye'yi siyaseten peşinden sürükledi.

Evet, bu yürüyüş ve miting Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu sağlamlaştırdı. Artık bir süre parti içinde genel başkanlık tartışması yaşanmaz.

Evet, bu yürüyüş Kemal Kılıçdaroğlu'nu 2019 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP'de şimdiden tek aday olarak deklare etti.

Evet, bu yürüyüş ağabeylerin, ablaların, PKK destekçilerinin yürüyüşüne ev sahipliği yaptı."

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.