Hava Durumu

Adalet yürüyüşünü kana bulayacaklardı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne saldırı hazırlığında olan 6 DEAŞ üyesi yakalandı

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Adalet yürüyüşünü kana bulayacaklardı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne önceki gün yapılan ihbarda Adalet Yürüyüşü'ne yönelik eylem yapılacağı bilgisi iletildi. Polis, terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu bilinen ve emniyette kaydı olan 6 kişiyi yakın takibe aldı. Dün Kayseri'de siyah bir minibüs kiralayan DEAŞ'lılardan ikisi Kocaeli'de yakalandı. 4 kişi ise Kayseri'de gözaltına alındı.

ARAÇTAN BAYRAKLAR ÇIKTI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün öğle saatlerinde güvenlik önlemlerini kırmızı seviyeye çıkardı.Tüm bu hazırlıkların ardından Kartepe ilçesinde, panelvan tipi bir araç Özel Hareket Polislerinin de katıldığı operasyon ile yakalandı. Otomobilde bulunan iki kişi gözaltına alındı. Zanlının kalabalığın arasına araç ile dalacağı öğrenildi. Aracın içinden ise AK Parti bayrakları çıktı.

BÜYÜK BİR PROVOKASYON ÖNLENDİ

Konuyla ilgili Hürriyet'e konuşan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da "Evet, polisimiz güzel bir istihbarat sonucu 6 kişilik DEAŞ militan grubunu gözaltına aldı. Minibüsle konvoya saldıracaklardı. Minibüse AK Parti flamaları koymuşlardı. Büyük bir provokasyon önlendi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.