Hava Durumu

Adalet yürüyüşünün 2 kuralı!

Adalet yürüyüşü 16 günü geride bıraktı. Yürüyüş Maltepe'de son bulacak. Yürüyüşte hangi sıkıntılarla karşılaşılıyor? Belli başlı kurallar ne? Yazarımız Yusuf Kayışoğlu yazısında yürüyüşte neler yaşandığını aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Adalet yürüyüşünün 2 kuralı!

Kılıçdaroğlu'yla birlikte olan birçok isim, bilhassa ayak parmakları konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Dün kalp kirizi geçiren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız hastaneye kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Ankara Güvenpark'tan yola çıkan Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'ne destek veren binlerce 'Adalet Yürüyüşçüsü' ise dün Sakarya'nın girişine kadar geldi. Hendek'i geride bıraktılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eline aldığı 'Adalet' yazılı pankartla başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne her gün yeni bir sanatçı katılıyor. Onlardan biri de ünlü tiyatro sanatçısı Gülriz Sururi oldu.

Yaşı nedeniyle belli bir süre Kılıçdaroğlu'yla yürüyen Sururi, neden 'Adalet Yürüyüşü'ne katıldığını şu sözlerle açıklıyor: "Ben adaletsiz bir ülkede yaşamaktan çok yoruldum 15 senedir."

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.