Hava Durumu

Afrin'den kahreden haber

Afrin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri esnasında, el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda bir asker şehit düştü.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin'den kahreden haber

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı bir haber geldi. TSK'dan yapılan son dakika açıklamada el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda 1 askerin şehit olduğu açıklandı. TSK açıklamasında "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 15 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında, el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" denildi.

ATEŞİ KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik sürdürülen Zeytin Dalı harekatında şehit olan Erzurumlu Piyade Teğmen Muhammet Kır'ın acı haberi Kayseri'de ikamet eden ailesine verildi. Şehidin oturduğu apartman Türk bayrakları ile donatılırken, bir ambulansta apartmanın önünde hazır bekletiliyor. Öte yandan, şehit Muhammet Kır'ın bekar olduğu ve görevli olduğu Zincidere Komando Tugayı'ndan zeytin dalı operasyonuna katılmak üzere Afrin'e gittiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.