Hava Durumu

Afrin'den kahreden haber

TSK'dan yapılan açıklamaya göre; Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesindeki operasyonlar esnasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan bir askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin'den kahreden haber

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 22 Mart'ta Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan bir askerin tedavi gördüğü hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

ATEŞİ ANKARA'YA DÜŞTÜ

Adı Uzman Çavuş Necmettin Yiğit olarak açıklanan şehidin acı haberi Ankara'daki hastanede bir haftadır bekleyen yakınlarına verildi. 3 kardeşin en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin babası Mustafa Yiğit'in 5 yıl önce hayatını kaybettiği, annesi Gülcan Yiğit'le birlikte yaşadığı öğrenildi. Niksar ilçesine bağlı Gökçeli Belde Belediye Başkanı Ayhan Öztürk, şehit Necmettin Yiğit'in cenazesinin Gökçeli Beldesi'nde toprağa verileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.