Hava Durumu

Afrin komutanı Metin Temel'in peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı!

24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde adı sık sık gündeme gelen 'Afrin komutanı' Orgeneral İsmail Metin Temel'in, peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2018 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2018 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Afrin komutanı Metin Temel'in peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı!

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları'nı yöneten İsmail Metin Temel, son Yüksek Askeri Şura toplantısında 'orgeneralliğe' terfi eden ve teğmenlikten başlayarak bir kez hariç sürekli terör olaylarının olduğu bölgelerde görev yapan Orgeneral Temel'in peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA PAYALAŞILDI

Sosyal medyada, 'özel görevde' çekildiği yazılarak paylaşılan fotoğraflarda, Temel Paşa'nın elindeki Kalaşnikof marka piyade tüfeği ve poşusu dikkat çekti.

Vatan gazetesinde yer alan heberde, fotoğrafların 1990'lı yıllarda çekildiği ifade edilirken, Özel Kuvvetler'de de görev alan Temel'in, 1994 yılında Barzani ile Talabani arasında Kuzey Irak'ta çıkan çatışmalarda bölgede görev alan Türk askerleri arasında olduğu ifade edildi.

​Türkiye'de ilk kez korgeneral rütbesiyle ordu komutanlığı görevini üstlenen İsmail Metin Temel, son seçimlerde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'apoletlerini sökeceğim' tartışmasıyla da gündem olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.