Hava Durumu

Ağaoğlu: Otobüsümüzden adam alacak daha anasının karnından doğmadı!

Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor kulübünün otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddi değil. Analar daha onu doğurmadı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2019 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2019 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ağaoğlu: Otobüsümüzden adam alacak daha anasının karnından doğmadı!

Süper Lig'de Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yardımcı hakeme ve Volkan Demirel'e yüklendi.

İşte Ağaoğlu'nun açıklamaları:

"Golden önce yardımcı hakemin verdiği bir karar var. Orada çok komik görüntüler de var. Yardımcı hakem ayağıyla topu çok güzel oyuna sokuyor. Ara transfer döneminde kendisini takıma düşünebilirim."

"Uzun zaman sonra iki takım arasındaki iki maçta da olay yaşanmadı. Bu beni çok mutlu etti. Eski aktörler sahada olmayınca böyle oldu."

"O eski aktörlerden birinin bu maçtan sonra hoş olmayan açıklamaları olmuş. Trabzonspor kulübünün otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddi değil. Analar daha onu doğurmadı."

"Otobüsün içinden adam aldırmakla kimse kimseyi tehdit edemez. Karşılığını da çok ağır şekilde görür. Ülkenin kolluk kuvvetleri ve savcıları var, şikayet edersiniz. Ne olduğunu da bilmiyorum. Otobüsün içinden adam almaya kalkarsa da çok farklı şeylerle karşılaşabilir."

"O insanın dönüp kendisine bakması lazım. İki maç oynanıyor, olaysız geçiyor. Herhalde buna çok içerledi. Geçmişte olayların başrolüydü. Ben böyle bir oyuncuyu kendi takımımda da rakip takımda da istemem. Bunlar hoş şeyler değil."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.