Hava Durumu

Ahmet Kural ifade verdi! Adliye çıkışında vatandaşlardan protesto...

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Sıla'yı darp ettiği için hakkında soruşturma açılan oyuncu Ahmet Kural bugün şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere adliyeye geldi. Kural, şüpheli sıfatıyla ifade verdi. İfade sonrası açıklama yapan Kural, çevredeki vatandaşlar tarafından yuhalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ahmet Kural ifade verdi! Adliye çıkışında vatandaşlardan protesto...

Sıla, 1 Kasım 2018'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı.

Sevgilisi Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural geçtiğimiz cuma günü şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı. Öğle saatlerinde avukatı ve beraberindeki iki kişiyle birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gelen Kural, avukatların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındı. Vatandaşların aksine aranması yapılmadan adliyeye alınan Kural, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Suçları bürosuna geldi.

AHMET KURAL AÇIKLAMA YAPTI

Savcının odasına giren Kural ifadesini verdi. İfade verme işlemi 1.5 saat sürdü! Adliyeden ayrılan Kural'ın avukatı açıklamasında şunları söyledi:

"Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcımıza ifadelerimizi verdik. Müvekkilim ifadesini anlattı. Farklı bir algı yaratılmıştır. İfadesinden de bu açıkça anlaşılacaktır. Adil savunma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor.

Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslektaşımı İstanbul Barosu'na şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız itham, iftira hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda yasal sürece yarından itibaren derhal başlayacağız."

PROTESTO EDİLDİ

Ahmet Kural ise şunları söyledi: "Konuyla ilgili açıklamalarımı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Bu doğrultuda da içeride ifademi de verdim. Türk adaletine güveniyorum. Yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. Böyle bir konuyla adımın anıldığı için; anılmasını hiç istemediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Bu yaşananlar için de, asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır." Ahmet Kural açıklama yaptığı sırada bir grup tarafından yuhalandı.

SILA NE DEMİŞTİ?

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan ve 3 ay koruma kararı aldıran Sıla Gençoğlu ifadesinde şunları söylemişti: Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle ben darp etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.