Hava Durumu

AK Parti Bursa Gençlik Kolları kongreye hazırlanıyor

AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, Gençlik Kolları ilçe kongrelerine bugün Büyükorhan'la başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa Gençlik Kolları kongreye hazırlanıyor

AK Parti Gençlik Kolları ilçe kongrelerine bugün Büyükorhan İlçesiyle başlıyor. 18 Ekim Pazar Günü gerçekleşecek Keles, Harmancık ve Orhaneli İlçelerinin Kongreleriyle 4 ilçenin Gençlik Kolları bu hafta tamamlanacak. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, AK Parti'yi 2023 seçimlerine hazırlayacak Gençlik kadrolarını oluşturacak yönetimleri için kolları sıvadı. Kongre sürecinde "İnandığın yolda yürü" sloganına ek olarak "Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü" sloganıyla gençlerin ön safhalarda yer alacağını kaydeden Tarık Köse şunları söyledi: "AK Parti Gençlik Kollarını aynı zamanda siyaset okulu olarak görüyoruz. Türkiye'nin meselelerini ve siyaset etme biçimini öğrenebilecekleri en önemli ve en değerli mecra olarak değerlendiriyoruz. O yüzden onları bu çatıya davet ettiğimiz ve  Bursa'mızın ve Türkiye'nin geleceği hususunda en önde fikirlerini büyük bir cesaretle sergileyerek yürütecekleri bu değerli hareketimize onları davet ediyoruz. Böyle bir çağrımız olacak kongrelerimiz boyunca." dedi.

GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye gençlerin büyük bir teveccühü olduğuna dikkati çeken Köse, "Gençler il ve ilçe yönetimlerimizde görev almak için başvuruda bulunuyorlar. Bazı kriterlerimiz var; Bir yerde yönetim oluşturacaksak en aşağı o yönetim kurulu sayısının 4-5 katı kadar arkadaşımızla bir mülakat yapmayı, onları değerlendirmeyi, bu doğrultuda yönetimlerimizi oluşturmayı ilke edindik." dedi. Gençlik Kolları Tarık Köse, 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak genç seçmene yönelik oluşturdukları Yeni seçmen biriminin yoğun çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, "Şimdi kongre sürecinde bu kardeşlerimizle yeniden bir arada olacağız ve onları bu sefer AK Parti'de görev almaya davet edeceğiz" dedi.

SİYASETİN OKULU

Tarık Köse, teşkilatlarında görev almak isteyen gençlerin Bit.ly/akgenclikbasvuru 'dan kaydını oluşturduktan sonra teşkilatın kendisine ulaşıp üyeliğini tamamlayacağını  ifade etti. Bursa'da birçok Milletvekilinin, İlçe Başkanının ve Belediye Başkanının AK Parti Gençlik Kolları'ndan geldiğine dikkati çekti. AK Parti bu kadrolarla şekillenerek siyaset okulu olarak yolunda devam ediyor.

Bu hafta gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Kongreleri;

Büyükorhan Gençlik Kolları Kongresi (Bugün) 16 EKİM 2020 CUMA SAAT: 17.00

KELES 18 EKİM 2020 PAZAR SAAT: 12.00

HARMANCIK 18 EKİM 2020 PAZAR SAAT: 15.00

ORHANELİ 18 EKİM 2020 PAZAR SAAT: 17.00

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.