Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'dan YeniDönem'e tebrik mesajı!

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve milletvekilleri YeniDönem'in 10. yılını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'dan YeniDönem'e tebrik mesajı!

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman:

Gelişmiş demokrasilerdeki en önemli özgürlüklerden birisi de ifade ve haber alma özgürlüğüdür. Yayın hayatına başladığı günden bugüne şehrimize olan bu görevi büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık ile yerine getiren, basınının değerli temsilcilerinden birisi olan YeniDönem gazetesinin 10. yıl dönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş:

YeniDönem gazetesinin 10'ncu kuruluş yıldönümünü kutluyor, uzun bir yayın hayatı diliyoruz. Türk Basınının ağır editoryal baskıların yanı sıra ekonomik tehdit ve şantajlar altında hayatta kalma savaşı verdiği günümüzde, görevini layıkıyla yapmaya çalışan medya kuruluşlarının varlığı şüphesiz çok önemlidir.  Basın özgürlüğü, halkın haber alma hakkı, sadece özel günlerde hatırlanan sıradan tanımlamalar değildir. Türkiye'nin yeniden demokrasiye geçişinde milletin desteği ve talebi kadar, basının oynayacağı rol de çok büyük olacaktır. Er ya da geç, Türkiye'ye yeniden demokrasi gelecek, basın özgür olacak, gazetecilerin hapislerde süründürülmediği, haberciliğin suç sayılmadığı, tek merkezden yönetilip hepsi aynı manşeti atan teksesli havuz medyası rezaletinin ortadan kalktığı günleri hep birlikte göreceğiz. Her şey çok güzel olacak...

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu:

Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da, yerel yöneticiler ve kamuoyunda önemi büyüktür. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev olarak görülmektedir. Yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren YeniDönem gazetesi de ilkeli yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşunun 10. yıldönümünü büyük bir gururla kutlayan YeniDönem gazetesinin yöneticilerini, muhabirlerini ve tüm çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Bölgemizin önemli yayın organlarından biri olma unvanını kazanan gazetenizin daha nice yıllar yayın hayatına devam etmesi dileğiyle, İlk günkü heyecan, ruh ve azimle çalışmalarınızı devam ettirmenizi temenni ediyor, Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın:

YeniDönem gazetesinin 10.kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, tüm çalışanları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kurulduğu günden itibaren ilimizin ve bölgemizin sesini evrensel bir yayın çizgisiyle duyuran YeniDönem gazetesinin başarılı yayınlarının devamını diliyorum.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin:

YeniDönem gazetesi, 10 yıldır basın hayatımızda müstesna bir yere sahip olarak yayın hayatını sürdürüyor. Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da, yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyüktür. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Yeni Dönem gazetesi de; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle YeniDönem gazetesi'nin 10'uncu yayın yıldönümünü kutlar; YeniDönem gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Oğuzhan Kutlucan ve YeniDönem gazetesi Genel Müdürü Sayın İbrahim Öge olmak üzere bütün YeniDönem Ailesi'ne ve gazetemizin bütün okurlarına selam ve saygılarımı sunuyorum.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel:

Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek yapılan işler kadar önemlidir. Bu anlamda milletimizin gözü, kulağı olan değerli basınımız son derece önem taşır. YeniDönem gazetesinin ilkeli yayını tebrik ediyor 10. yılını kutluyor nice güzel haberlerle dolu on yıllara dileklerimi iletiyorum.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç:

Halkın haber alma hakkını en iyi şekilde kullanabilmesi için basın yayın kuruluşları çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler.  Bu görevi büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık ile yerine getiren Türk basınının güzide temsilcilerinden birisi olan YeniDönem gazetesi de kuruluşundan bu yana geçen sürede çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmüştür. Bu vesile ile YeniDönem gazetesinin yayın hayatına başlamasının 10. Yılını kutlar, bütün çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç:

Bursa'nın köklü yayın kuruluşları arasında yer alan gazeteniz, bölgemize ilişkin konuları gündeme getirerek, gerek Bursa'mızın gelişmesinde, gerekse halkın bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynamıştır. Bursa'mız için doğru, dürüst, tarafsız ve ilkeli gazetecilik çizgisiyle, en önemli yayın organlarından biri olma unvanını kazanan gazetenizin daha nice yıllar yayın hayatına devam etmesi dileğimle, YeniDönem gazetesinin 10. yıl dönümünü tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç:

İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Bölgemizin ve ülkemizin sorunlarının ortaya konması, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına yürüttüğünüz başarılı çalışmalarınızı büyük bir memnuniyet ile yakından takip ediyorum. Yayın hayatınızda, uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edeceğinize inanıyor, Bursa basınında müstesna bir yere sahip olan YeniDönem gazetesinin 10. Yıldönümünü kutluyorum. Şahsınızda emek veren tüm çalışanlarına selam ve sevgilerimi sunuyorum.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen:

Günümüzde iletişim ve teknolojinin hızla geliştiği dönemde vatandaşlarımızın tarafsız haber alma özgürlüğü ve objektif yayın anlayışıyla, geride bıraktığı 10 yıllık yayın hayatı döneminde önemli çalışmalara imza atan, YeniDönem gazetesinin 10'uncu yıl dönümünü kutluyor, bu vesile ile başta imtiyaz sahibi Sayın Oğuzhan Kutlucan ve YeniDönem gazetesi Genel Müdürü Sayın İbrahim Öge olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ediyor, YeniDönem gazetesi okurlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sevgi ve saygılarımla...

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık:

Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyüktür. Yerel Basın yayın hayatını sürdürdüğü yörenin adeta sesidir kulağıdır. Kamuoyu ve vatandaşın yerelde neler olduğunu öğrenmesi, halkın bu yönde doğru ve güvenilir olarak bilgilendirilmesi açısından da çok önemli bir görev ifa etmektedir. İlkeli, tutarlı, güvenilir, dürüst ve tarafsız haberler yapması da yerel basının saygınlığı açısından önem arz eder. YeniDönem gazetesi de aynı düsturlarla Bursa basınında bölgemiz adına başarılı çalışmaları ile takdir toplamaktadır. Aynı başarılarla daha nice yıllar yayın hayatına devam etmesi temenni ederek YeniDönem gazetesinin 10.Yıldönümünü kutluyor, YeniDönem Ailesi'nin tüm çalışanlarına selam ve saygılarımı sunuyorum.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu:

Bir gazetenin habere yaklaşımını anlama şansına daha çok olağanüstü dönemlerde sahip oluyoruz. YeniDönem gazetesinin seçim süreçlerinde takındığı tutum bu yönüyle önemliydi. Niyeti habercilik olan bir gazetenin yapması gerekeni yapmaya çalışıyordu. Seçim sürecinde habere eşit mesafede durma gayreti dikkatlerden kaçmıyordu. YeniDönem'in izlemeye çalıştığı bu tutum esas itibarıyla basın etiği açısından da önemliydi. Basın mutlak özgür olmalı. Gördüğünü yazabilmeli. Birilerinin istediğini, onların gördüğünü gören bir basının adaleti arayan bir ülkede kimseye faydasının olmayacağını eminim ki basın çalışmaları da en az bizler kadar biliyorlar. Bir ülkede basın ne kadar hürse, ne kadar meslek etiğine uygun çalışabiliyorsa o ülkede de özgürlük ve adalet o kadardır. YeniDönem gazetesinin 10. yılını kutluyor, basın özgürlüğünün tehdit altında olmadığı nice yıllar diliyorum.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın:

YeniDönem gazetesi yerel medya olarak Bursa'mızın ve ülkemizin önemli değerlerinden. Özellikle son dönemde medyanın ayakta kalabilme şartları ağırlaştı Buna rağmen YeniDönem bu zorlu koşullara direniyor. Yayın hayatında 10 yılı dolduran YeniDönem'in yayın hayatının uzun soluklu olmasını diliyorum. Yerel basının ayakta kalması, halkın haber alma özgürlüğü açısından çok önemli. YeniDönem daha bağımsız çizgisi ve her görüşe yer verebilmesiyle öne çıkıyor. Çok sesliliğe önem veren YeniDönem yerel basınımızın önemli değerlerinden. YeniDönem'in nice on yıllar daha Bursa'mıza, ülkemize hizmet etmesini temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan:

Öncelikle 10. Yıl kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum. Başta yöneticiler olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyorum. Hepimizin medyadan beklentisi, toplumu tarafsız ve özgür bir bakış açısıyla bilgilendirmesidir. Özellikle de toplumun beklentilerini, doğru ve tarafsız haberi yerel ve ulusal düzeyde gelişmelerini özgürce kaleminizden okumayı arzu ediyoruz. Ne yazık ki gelinen noktada basın özgür değil. Türkiye basın özgürlüğünde sınıfta kalmış, dünya sıralamasında gerilere düşmüştür. Özgür basın derken ülkeni Anayasası ve hukuk kuralları çerçevesinde toplumun haber alma özgürlüğünü sağlanmasından söz ediyoruz. Yerel medya çok önemli. YeniDönem gibi ilkeli yayın yapan, toplumu tarafsızca bilgilendiren yayın kuruluşları az. Yerel medyanın daha çok desteklenmesini savunuyorum. İyi ki varsınız. YeniDönem ailesine önce sağlık, sonra da başarılar ve uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum.

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık:

Yeni Dönem gazetesinin 10. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, ilkeniz olan dürüst ve objektif yayın anlayışıyla, başarılarla dolu çalışma yılları diliyorum. Yerel gazeteciliğin şehirlerde ekonomi, kültür, siyaset, spor, sanat ve toplum hayatına dair her alanına ulaşan etkisi ile Bursa'da vatandaşlarımızın sesi ve bilgi kaynağı olan YeniDönem gazetesinin tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım. Demokrasimizin temeli olan gazetecilik mesleğini, ülkemizde tesis edilecek bağımsız ve özgür basın ortamında nice yıllarda başarıyla icra etmeniz temennilerimle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.