Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan yazılı yaptığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, demokrasinin ayrılmaz bir unsuru olan medyanın, hayati bir işleve sahip olduğunu ifade ederek; "Demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle, büyük özverilerle çalışma hayatını sürdüren basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Bursa İl Başkanı'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden BASIN emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti. AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan Gazetecilerin özellikle son bir yılda dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle daha zorlu bir görevi yerine getirdiklerini ifade ederek, "Son yılda Dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle Gazetecilerin haber üretmeleri daha da zorlu hale geldi. Basın Mensuplarımız, kamuoyunun haber alma ihtiyacını karşılarken mesleki ilkelerin yanı sıra toplumsal sorumluluk idrakiyle, demokratik ve hukuki değerleri koruyan, kişilik haklarına saygıyı esas alan gazeteciler 'hakikatin temsilcisi' olarak görev yapıyorlar" dedi.

"Ulusal Medyada da Etki Uyandıran Gazeteciler Gurur Veriyor"

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da yerel basın kuruluşlarının ve gazetecilerin ürettikleri haberlerin Ulusal gündemde de yer almasının Bursa'nın tanıtımı ve değerleri açısından övünç ve gurur verdiğini söyledi. İl Başkanı Gürkan; "Şehrimizin manevi değerleri, doğal güzellikleri, tarihi ve Turistik alanların tanıtılmasının yanı sıra özellikle son yıllarda Şehrimize hükümetimiz tarafından yapılan yatırımlarla vizyoner şehir anlayışının kamuoyuna aktarılmasında büyük rol oynayan tüm gazetecilere teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Türkiye'nin son yıllarda her alanda kat ettiği ilerleme, medyada da çeşitliliğe sahip özgürlükçü bir ortamın oluşmasıyla kendini göstermektedir"

"Medya Mensuplarımızın Yanındayız"

İl Başkanı Gürkan,  AK Parti Bursa İl Başkanlığı olarak mesleki ilkelerden ödün vermeden görevlerini ifa ederken, "Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine ve ilerlemesine, birlik ve beraberlik ikliminin güçlenmesine katkıda bulunan medya mensuplarının her zaman destekçisi olacağız. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında fedakârca görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tekrar kutluyor, görevleri başında vefat eden gazetecilere Allah'tan rahmet diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.