Hava Durumu

AK Parti'den CHP'ye 'Yüce Divan' tepkisi: Yassıada zihniyeti

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Hukukun işletilmesini Yüce Divan'la tehdit eden CHP yönetimi, sadece kendi zihniyetini açığa çıkarıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'den CHP'ye 'Yüce Divan' tepkisi: Yassıada zihniyeti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin YSK'ya yönelik açıklamalarına tepki gösterdi. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Çelik, şunları söyledi:

CHP sözcüsü dün yaptığı açıklamayla partisindeki "Yassıada zihniyeti"nin hiç değişmediğini gösterdi. Partimizin hukuk içinde hak arama sürecine iftiralar attı. "Yüce Divan'a gidersiniz" diye tehdit siyasetine devam etti.

Şantaj siyaseti ile tehdit siyaseti arasında gidip gelen bu zihniyet her gün daha da saldırganlaşıyor. Hakimlere "Kızılay'da yürüyemezsiniz" diyerek açıkça saldırıyor.

En ufak fırsat bulduklarında hukukun yerine vesayet, demokrasinin yerine tehdit, "milletin divanı" yerine "Yassıada divanı" koymaya çalışıyorlar. CHP'nin gizli tüzüğünde vesayet, tehdit ve Yassıada zihniyeti dışında ne var ki...

Hakimleri Kızılay'da yürütmemekten bahseden, hukukun işletilmesini Yüce Divan'la tehdit eden CHP yönetimi, sadece kendi zihniyetini açığa çıkarıyor. CHP yöneticilerinin sözleri, Yassıada zihniyetinin tek pusulaları olduğunu gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.