Hava Durumu

AK Parti'nin neferiyim

AK Parti İl Başkanlığı için en güçlü adaylardan biri Önder Matlı.Zira kulis bilgileri de bu bilgiyi destekliyor. Ancak Matlı'yı karalamaya çalışan bir grup, yeni başkan adayının 'üniversiteyi yarım bırakması'na takmış!

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'nin neferiyim

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun'un dün düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını açıklamasıyla gözler yeni başkan adaylarına çevrildi. Kulislerde birkaç isimden söz edilse de en güçlü aday eski milletvekili Önder Matlı.

YeniDönem Yazı İşler Müdürü Turgay Akbulut'un  bugünkü yazısında aktardığına göre,Bursa teşkilatı içinde bir grup, Matlı'nın babası vefat ettiği için yarım bırakmak zorunda kaldığı üniversite eğitimini 'kendilerine dert ediniyor' muş.

Matlı için  "Üniversite mezunu olmayan kişiden il başkanı olmaz" ifadelerinin ortalarda gezdiğini ifade eden Akbulut bu sözlere karşı, yeni başkan adayının yakın çevresine  "Benim gönlüm rahat. Genel Merkez benimle ilgili her şeyi biliyor. Ayrıca ben hiçbir göreve talip olmadım. Fakat ben AK Parti'nin bir neferiyim. Geçmişte bana hangi görevi verirlerse kaçmadan yerine getirdim. Yakın zamanda da eğitimimi tamamlayacağım" sözlerini kaydettiğini aktardı.

TURGAY AKBULUT'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.