Hava Durumu

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz'dan flaş açıklama!

AK Parti'de il bazında yaşanan değişimler ilçe teşkilatlarına kadar uzandı. Bursa'da 9 ilçe başkanının önümüzdeki kongrelerde aday olmayacakları bilgisini duyurmuştuk. Ve bu yönde ilk açıklama AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz'dan flaş açıklama!

Başkan Ali Yılmaz, istifanın söz konusu olmadığını, yakın zamanda yapılacak kongrede aday olmayacağını ifade etti.

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Bursa il başkanlığında, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ve 3 yıldır da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatan Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, "Osmangazi birçok yönüyle 57 ilden büyük bir ilçe. Bu denli önemli ve büyük bir ilçede görev yapmanın onurunu yaşadık. Zorlukları el birliğiyle aştık. Tüm dava arkadaşlarımızla gece gündüz demeden her an ve her koşulda halka hizmetin Hakka hizmet etme olduğu düşüncesinden biran olsun ayrılmadan çalıştık" diye konuştu.

Kongreye kadar başkanlık görevinin devam edeceğini, istifa durumunun söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Ali Yılmaz, "Davamız neyi gerektirdiyse onu yaptık. Kongremizde göreve gelecek yeni ekibin de yapacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti teşkilatlarının bir neferi olarak bu kutlu yolculukta partimizin başarısı için canla başla çalışacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.