Hava Durumu

AK Parti resmen duyurdu! Bursa'da Aktaş dönemi başlayacak

Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Beştepe'de yapılan istişareler sonucu AK Parti'nin adayı olarak Alinur Aktaş'ın gösterileceği gündeme dün düşmüştü. Bugün de partinin il başkanlığında yapılan basın toplantısıyla Aktaş'ın adaylığı kamuoyuna resmen duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti resmen duyurdu! Bursa'da Aktaş dönemi başlayacak

 

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya AK Parti'nin il başkanlık binasında yaptığı açıklamada İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu resmen kamuoyuna duyurdu.

Kaya açıklamasında "Recep Bey'den boşalan belediye başkanlığı ile ilgili istişareler gerçekleştirdik. Üç arkadaşımız temayülde ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımıza arz ettik. Alinur Aktaş'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını kararlaştırdık. Allah hayırlı etsin." İfadelerini kullandı.

BURSA BİR SEVDADIR

Burada yaptığı konuşmasında ülke olarak hep birlikte yeni bir süreçten geçildiğini söyleyen AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş "Bu süreci halka hizmet yarışında bayrak değişimi olarak görüyoruz. Bursalı hemşerilerimizin gönüllerine talibiz. Bu kadim şehre hizmet etmiş ilk Bursa Belediye Başkanımız Sadrettin Efendiden başlayarak, büyüğüm hocam rahmetli Hikmet Şahin, son belediye başkanı ağabeyim büyüğüm Recep Altepe'ye taş üstüne taş koydukları için şükranla minnetle anıyorum. Bursa bir sevdadır, Bursa bir aşktır. Bursa evliyalar padişahlar şehridir. Bursa büyük kuruluşa şahitlik etmiş cihan imparatorluğunun ilk başkentidir. Halka hizmetkar olmak dışında başka bir düşüncemiz yok. Gücümüzü halktan aldık. Bu işin neferleri olarak bizlerin düsturudur. 17 ilçemiz var. Her karışına önem ve değer vereceğimizi, başkan arkadaşlarımızla planlayacağımızı ifade etmek istiyorum. 25 yıllık eşime, çocuklarıma teşekkür ediyorum. Annem ne olursun oku, bu memlekete hayırlı evlat ol derdi. 47 yıl kulaklarımı çınlattı. Rabbim hem annemi, hem de tüm rahmeti rahmana kavuşmuş annelerimizin mekanını cennet eylesin.

Yarın inşallah sabah  namazında Emirsultan'dan başlayarak her saniyemizi dakikamızı dolu dolu geçireceğimizi ifade ediyorum"diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.