Hava Durumu

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar!

Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün birim başkanlarına, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşımızın bize verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için tüm çalışmaların yapılması talimatını vermiştir" dedi. Çelik ayrıca, "İstanbul seçimleri açısından sonuç berraklaşmamıştır. Onun için olağanüstü itiraz yoluna başvurulacaktır" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2019 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2019 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor. Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün birim başkanlarına, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşımızın bize verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için tüm çalışmaların yapılması talimatını vermiştir." açıklamasında bulundu.

Çelik'in açıklamaları şöyle:

Dünya demokrasi tarihine geçecek bir başarıdır bu. AK Parti 15'inci kez büyük milletimizin teveccühüne layık olarak seçimlerden birinci çıkmıştır. Demokrasi tarihinin kendi içerisinde bir takım genel geçer algıları vardır. Bunlardan bir tanesi; iktidardaki parti ya da partiler yıpranır, muhalefetteki partiler büyür. Ama belki de dünya demokrasi tarihine geçecek şekilde, sürekli iktidardaki parti olan AK Parti büyümekte, milletle bağını kopartmaktadır.

Buna karşın muhalefetteki partiler ise muhalefette olmalarına rağmen daha çok milletin sözünü dillendireceklerine başka işlerle meşgul oldukları için... Çeşitli yerlerde bununla ilgili incelemeler yapılır. Mesela Japonya'da yapılır... AK Parti açısındansa başlı başına çalışma yapılmasını gerektirecek kadar başarı örneğidir bu.

Bu desteğe layık olmak için, AK Parti sürekli olarak milletle bağını nasıl güçlendireceğini çeşitli birimlerle değerlendirir.

Sayın Cumhurbaşkanımız, beldelerde, illerde, ilçelerde vatandaşın verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için araştırma talimatı vermiştir. Vatandaşımızın memnun olmadığı konular hangisidir? Beklentileri ne şekildedir? Milletin ruh köküne bağlı siyasi hareket olarak siyasetimizi nasıl yönetmeliyiz? Bunun anlaşılması için bütün birimlere talimat vermiştir. Bugün şimdiye kadar seçim sürecinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak değerlendirme sunumu yapılacaktır.

- Sosyal medya üzerinden yurt dışındaki bazı karanlık tipler provokasyon çağrısı yapmaya devam ediyor. Her türlü fitnenin içinde bunlar vardır. Tavırları boşa çıkacak. Bu karanlık tiplerin kaos için yaptıkları çağrılar, vatandaşlarımız, gençler aynı tepkiyi göstermektedir. Biz tek bir Türkiye'yiz. İç işlerimize karışmayın. Demokrasimize karışmayın cevabını vermektedirler. Birçok partideniz ama tek bir Türkiye'yiz mesajını vermektedirler.

- (İtalyan Parlamentosu'na verilen önerge) Bu  meselede, hiçbir şekilde bu ilişkilerin normalleşmesini istemeyen Ermeni  diasporasının oyununa geliyorsunuz.

- (İstanbul seçimleri) Arzumuz seçim sonuçlarının net bir  şekilde billurlaşması ve sonuçların berrak bir şekilde ortaya çıkmasıdır.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaj alınsın talimatı verdi.

- Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi seçimde destek aldı.

- Cumhur İttifakı yerel seçimde de destek aldı.

- Sistem değişikliği millet tarafından onaylandı.

- Yeni sistem yüksek meşruiyetle devam edecek.

- Medyayı eleştirebilirsiniz ama tehdit olmaz.

- Yanlış yapıyorsunuz, YSK'yı tehdit ediyorsunuz.

-(İstanbul seçimleri) Başvurduğumuz yollardan hiçbirisi bugün  icat edilmiş yollar değildir. Bizim kendi kendimize ürettiğimiz yollar değildir.

- Kendilerini, 'YSK'ye baskı yapılıyor' diyerek  AK Parti'ye attıkları bu iftira sebebiyle özür dilemeye davet ediyorum.

- Medya sahiplerini tehdit nefret suçudur. CHP adayının medya ailelerini tehdit etmesinden dolayı özür dilemeye davet ediyoruz.

- Mazbata fetişizmine girmeye gerek yok.

- Seçilene mazbata verilecek, itiraz süreci devam ediyor.

- İstanbul'da fark 14 binlere indi, sonuç berraklaşmalı. Başkan o koltuğa tartışma olmadan oturmalı. Arzumuz sonuçların net şekilde billurlaşması. Niye meşru haklarınızı kullanmayın deniliyor? İtiraz hukukidir, olağanüstü itiraz da öyle.

-(Ankara'da köpeklerin öldürülmesi) İçişleri bakanı yakından ilgileniyor. Tarihte hayvan hastanesini açan ilk milletiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.