Hava Durumu

Akıllanmayız... Bursa-İzmir yolunda 'pes' dedirten görüntüler!

Her gün kazaların meydana geldiği Bursa'da, 110 kilometre hızla yatarak motosiklet kullanan genç "pes" dedirtti. Herkesin canını tehlikeye atan şahıs, başka sürücüler tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akıllanmayız... Bursa-İzmir yolunda 'pes' dedirten görüntüler!

Bursa-İzmir yolunda gece saatlerinde seyir eden kimliği belirsiz sürücü, yaklaşık 110 kilometre hızla giden motosikleti, yüzüstü yatarak kullandı. Yüzüstü uzanarak motosikleti kullanan sürücünün hızına arkasındaki özel araç bile yetişmekte zorlandı. Sürücünün bu yolculuğu arkasından gelen minibüs sürücüsü tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı. 

Görüntülerde, tehlikeli yolculuk esnasında sürücünün kask kullanmadığı, motosikletinin plakasının olmadığı ve farlarının yanmadığı dikkat çekerken, önüne çıkan araç ve kasislere rağmen hızını kesmediği görülüyor.

Minibüs sürücüsünün zaman zaman hız göstergesine baktığı ve ibrenin 110 kilometre olduğu görülüyor. Görüntülerin sonunda yüzüstü uzanarak motosikleti kullanmaya devam eden sürücünün hızla minibüsten uzaklaştığı görülürken hızını ne kadar yükselttiği merak konusu oldu. 

Tehlikeli yolculuğu gerçekleştiren sürücünün akıbeti ise bilinmiyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.