Hava Durumu

Akrabasını diri diri yakarak öldüren şahıs Bursa'da yakalandı! Müge Anlı canlı olarak verdi

Samsun'da 2017 yılında diri diri yakılan ve tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra hayatını kaybeden yaşlı kadının cinayet zanlısı akrabası Bursa'da yakalandı. Şahsın gözaltına alınma görüntüleri, Müge Anlı'nın programında canlı aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akrabasını diri diri yakarak öldüren şahıs Bursa'da yakalandı! Müge Anlı canlı olarak verdi

Olay, 2017 yılında Samsun'un Kavak ilçesi Küçükçukuralan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde yangın çıkan 79 yaşındaki Şaver Cindi ağır yaralı olarak Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi gören yaşlı kadın, polise verdiği ifadede, eşinin cuma namazına gittiğinde Fikret Cindi'nin (52) eve geldiğini ve para istediğini, olmadığını söyleyince kendisini darp ederek, üzerine ve etrafına benzin döküp ateşleyerek kaçtığını söyledi. Bunun üzerine ekipler, şüpheliyi aramaya başladı.

3 yıl sonra Bursa'da yakalandı

Çekirge Çekirge Polis Karakolu'na bağlı ekipler şüphe üzerine bir yaya olan bir kişiyi durdurdu. İstanbul'dan Bursa'ya feribot ile geldiğini iddia eden şahıs, kimliği düşürdüğünü söyleyince ekipler iyice şüphelendi. Bunun üzerine şüpheli kimlik tespiti için karakola götürüldü. Burada yapılan araştırmalarda şüphelinin 6 suçtan aranması olduğu belirlenen Fikret Cindi olduğu ortaya çıktı. Cindi, gözaltına alındı. Cindi'nin İstanbul Kağıthane'de ikamet ettiği ve orada bir çay ocağında çalıştığı öğrenildi. 6 çocuk babası olduğu öğrenilen şüpheli, Bursa'da ikamet eden 2 çocuğunu görmeye geldiği belirtildi.



Cinayeti kabul etmedi

Öte yandan karakoldaki işlemlerinin ardından şüpheli Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Gazetecilerin, "benzin dökerek diri diri öldürdüğünüz doğru mu?" şeklindeki sorusuna şüpheli, "Ben yapmadım. Yapsam ben gelmem. Üzerime iftira atılıyor. Düşmanı başka yerde arasın. İddiaları kabul etmiyorum. Yapmadım diyorum" dedi. 

MÜGE ANLI'YA GELEN İHBARLA YAKALANDI

Müge Anlı, katil zanlısı F.C.'nin 11 yıldır çok çeşitli suçlardan aranması olduğunu ve sahte kimlik kullandığı ortaya çıkardı. Ardından program ekibine gelen bir ihbarla, öldürülen Şaver Cindi'nin zanlısı Bursa'da yakalandı. Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklamada; geceyi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren firari F.C.'nin, Bursa Adliyesi'ne sevk edildiğini duyurdu. Annelerinin katilinin yakalanması için Müge Anlı'nın programına başvuran çocukları, "Annemizin kanı yerde kalmadı" dedi ve mutluluklarını Müge Anlı'ya sarılarak paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.