Hava Durumu

Aktaş Bursa'nın ilçelerine el attı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelerdeki yerinde tespit çalışmalarına Yenişehir'den başladı. Vatandaş ve esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Başkan Aktaş, sonuç odaklı çalışma için tespitleri bizzat sahada yaptıklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aktaş Bursa'nın ilçelerine el attı!

Göreve başladığı ilk andan itibaren mevcut durumun tespitini yapmak maksadıyla Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve bağlı şirket yöneticileriyle yoğun bir toplantı trafiği gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, merkez dışındaki ilçelerle ilgili tespit çalışmasını Yenişehir'de başlattı. Sabah saatlerinde Yenişehir'e gelen Başkan Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'i makamında ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl'in de katıldığı toplantıda ilçede yapılan ve devam eden yatırımlar ele alındı.

HER İLÇEMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bursa'nın bütün ilçeleriyle bütünşehir olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, göreve geldikten sonra mevcut durumu anlamaya, tespit etmeye, beraber neler yapabileceklerini planlamaya çalıştıklarını kaydetti. Tespitleri bizzat sahada yaptıklarını ifade eden Başkan Aktaş, "İlçelerle ilgili startımızı Yenişehir'den verdik. Her ilçemiz bizim için önemli. Belediye Başkanımız Süleyman Çelik'in ne kadar aşkla ve şevle işini yaptığına şahidiz. Yenişehir her zaman heyecan ve beklentilerini ortaya koyuyor. Ben fotoğraf görüntüsü vermekten çok, sonuç odaklı çalışmayı seviyorum. Sorunları tespit edip, imkânlar dâhilinde neler yapabiliriz onun için çalışıyoruz. Tabiri caizse sigara kâğıdına not alıp iş yapmaktan ziyade, sorunları tespit edip onlara yönelik hamleler yapmak adına buradayız" dedi.

 "FANTEZİ İŞLER PEŞİNDE OLMAYACAĞIZ"

Yenişehir ilçesinde devam eden ve yapılması istenen projeler hakkında detaylı bilgi sahibi olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, "Bütün ilçelerde öncelik hangisinde ise ona önem vereceğiz. Acil olan ticarettir, şehrin ekonomisidir, sosyal hayatıdır, bu önceliklere göre hareket edeceğiz. Fantezi işler peşinde olmayacağız. Mevcut imkanlar dahilinde öncelikli projeleri hayata geçireceğiz. Bütçe gerçeklikleri içinde hayalperest olmadan sonuç odaklı neler yapabiliriz, bunun hesabı içindeyiz" dedi.

İlçe ziyaretlerini Mudanya ve Nilüfer'de de gerçekleştirmek istediğini vurgulayan Başkan Aktaş, "Bütün belediye başkanlarımız seçilmiş insanlardır. Hepsinin yaptıklarına ve yapamadıklarına saygı duyuyorum. Onların iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştığına inanıyorum. Biz olağanüstü bir şehirde yaşıyoruz. Allah her şeyi Bursa'ya vermiş. Tarih ve ekonomi şehrinde yaşıyoruz. Her bir parçanın ve ilçenin değeri var" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.