Hava Durumu

Alanya-Bursa otobüsünde feci kaza! Yaralı 31 kişiden haber var

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde dün gece yolcu otobüsünün yoldan çıkarak tarlaya girmesi sonucu meydan gelen kazasında yaralanan 31 kişi tedavi gördükleri hastanelerden taburcu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alanya-Bursa otobüsünde feci kaza! Yaralı 31 kişiden haber var

Kaza, sabaha karşı saat 4.15 sularında Afyonkarahisar-Antalya karayolu 50'inci kilometresi Yolkonak köyü yakınlarında meydana geldi. Alanya'dan, Bursa'ya giden Ziya K., yönetiminde ki 35 PK 367 plakalı yolcu otobüsü Yolkanak Köyü yakınlarında sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki tarlaya giren otobüs yaklaşık 5 metre gittikten sonra durabildi.

Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü ve personelle birlikte yolcularında aralarında olduğu 31 kişi yaralandı. Ambulanslar ile Sandıklı Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar'daki çeşitli hastaneler kaldırılan ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.