Hava Durumu

Alanyurt sentetik sahanın yüzde 80'i tamamlandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan ancak mevcut haliyle amatör maçların oynanması için gerekli şartları karşılayamayan futbol sahasında İnegöl Belediyesi'nin Spor Toto desteği ile hayata geçirdiği proje hızla ilerliyor. Soyunma odalarından idari binasına, aydınlatmalarına kadar her şeyi ile eksiksiz bir sentetik sahanın oluşacağı çalışmanın yüzde 80'i tamamlandı. Belediye Başkanı Alper Taban, sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alanyurt sentetik sahanın yüzde 80'i tamamlandı!

İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesinde Fatih Mahallesinde bulunan ancak standart ölçülere uymadığından amatör maçlarda kullanılamayan, aynı zamanda kullanım ömrünü de yitirmiş olan futbol sahasını yenilemek için 2020 yılı Aralık ayında çalışmalara başlamıştı.

Spor Toto desteği ile soyunma odalarından idari binasına, aydınlatmalarına kadar her şeyi ile eksiksiz bir sentetik sahanın oluşacağı çalışmanın yüzde 80'lik bölümü tamamlandı.

Alanyurt sahası, yapılan çalışmayla profesyonel maçların da oynanabileceği 113x76 metre ebatlarında sentetik çim sahaya dönüşüyor. Aynı zamanda 400 kişilik tribünü, soyunma odaları, hakem odaları ve yönetim odasının bulunduğu bina, çevre aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile bölgenin çehresini de değiştirecek çalışmanın yüzde 80'lik kısmı tamamlandı.

6 ayda tamamlanması hedeflenen proje hızla sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki heyetle birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Projede gelinen nokta hakkında bilgi alınırken, Başkan Taban sahanın yeni haliyle İnegöl gençliğine ve ilçe sporuna ciddi katkı sağlayacağını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.