Hava Durumu

'Alçaklık, rezalet'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, NATO'da yaşanan skandala ilişkin konuştu. "NATO'nun yaptığı alçaklık skandal ve rezalettir" diyen Bozdağ, "Geçmişte yedi düvel nasıl Atatürk'ü yenmeyi başaramadıysa bugün de Erdoğan'ı yenmeyi başaramayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Alçaklık, rezalet'

NATO tatbikatında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mustafa Kemal Atatürk'ün hedefe konulması skandalına tepkiler sürüyor. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, söz konusu skandalla ilgili, "NATO'nun yaptığı büyük bir skandal, alçaklık, rezalettir. Bu alçaklığı yapanları şiddetle kınıyorum. Geçmişte 7 düvel nasıl Atatürk ve arkadaşlarını yenmeyi başaramadıysa bugün de Erdoğan'ı yenmeyi ve yok etmeyi başaramayacaklar.  NATO Genel Sekreteri'nin özür dilemesi önemli ama NATO'yu yönetenlerin sorumluluğu olduğu belli. Şu ana kadar dünya da NATO da böyle rezalet görmedi" dedi.

BİR TEPKİ DE AKDAĞ'DAN

Bir tepki de Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'dan geldi. Akdağ, Norveç'te gerçekleştirilen NATO tatbikatındaki skandala ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti, bizzat Cumhurbaşkanı'nın ağzından derhal gereken reaksiyonu göstermiş ve yapılan yanlıştan da hemen dönülmüştür. Gerekli özürler yapılmıştır. Yapılan yanlışın müsebbiplerine gerekli cezalar derhal tahakkuk ettirilmiştir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.