Hava Durumu

ALF geri dönüyor!

Seksenler ve doksanların sevilen dizisi 'ALF', geri dönüyor. ALF'in yeni bir ailenin çatısı altına gireceği ve dizinin kaldığı yerden devam edeceği iddialar arasında...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ALF geri dönüyor!

Kedi düşmanı, uzaylı Alf ve Tanner ailesinin maceraları, tüm dünyada ilgiyle izlenmiş, ülkemizde de favori diziler arasına girmeyi başarmıştı. Warner Bors., sevilen dizi ALF'in yakında tekrardan televizyondan sunulacağını resmi olarak duyurdu. Peki ALF'in öyküsü nedir?

Melmac kuşağı gezegeni çevresinden gelen ALF, Tanner ailesiyle birlikte yaşamaya başlar. Kedilere olan iştahlı tutkusuyla bilinen ALF ve Tanner ailesinin maceraları, 1986 ile 1990 yılları arasında birçok bölümü ile televizyonda insanların favori dizileri arasındaydı.

Türkiye'de TRT ekranlarında yayınlanan ALF, (Alien Life Form) karakterine; Türk tiyatrosunun dev isimlerinden Müşfik Kenter'in sesi ile hayat vermişti. ALF'in yeniden çekileceğini duyuran Warner Bors.'dan henüz yeni diziyle ilgili ayrıntılı bilgi paylaşılmış değil.

ALF'in yeni bir ailenin çatısı altına gireceği ve dizinin kaldığı yerden devam edeceği iddialar arasında. Bu arada asıl heyecanlandıran detay ise orijinal dizinin yazarları Tom Patchett ve Paul Fusco tekrardan işin başına dönüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.