Hava Durumu

Alfred N'Diaye Bursaspor'un markajında!

Transfer çalışmalarını Teknik Direktör Paul Le Guen'in raporları doğrultusunda sürdüren Bursaspor'un eski futbolcusu Alfred N'Diaye için girişimlere başladığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alfred N'Diaye Bursaspor'un markajında!

-Ali Şahin-

Savunma hattını yenileyerek transfer çalışmalarına başlayan ve birkaç oyuncuyla prensip anlaşmasına varan Bursaspor orta saha oyuncuları için de nabız yoklamaya başladı. Şilili Jorquera'nın takımdan ayrılma ihtimalinin güçlenmesiyle ön libero için de takviye çalışmalarına başlayan Bursaspor'un Villarreal forması giyen eski oyuncusu Alfred N'Diaye için nabız yokladığı öne sürüldü.

YENİ SEZONDA DÜŞÜNÜLMÜYOR

İspanyol ekibi Villarreal ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon avro. Geçen sezonu transfer olduğu İspanyol ekibinde 7 maça çıktıktan sonra devre arasında Hull Citiy'ye kiralanan ve 15 maçta 1 gol atan N'Diaye, İspanyol ekibinin bu yılki kadrosunda da düşünülmediği için kiralanması veya uygun bir bedelle satılmasına sıcak bakılıyor.

3 KEZ KİRALANDI

Senegal asıllı Fransız oyuncu da daha çok forma giyebileceği ve kendisini gösterebileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor. Son yıllarda istikrar yakalayamayan 27 yaşındaki oyuncu Futbola başladığı Nancy'den 2011 yılında Bursaspor'a transfer olmuştu. Yeşil Beyazlılar'dan 2013'te 4,7 milyon avroya Sunderland'a satılan N'diaye sonra sırasıyla Eskişehirspor ve Real Betis'e kiralandı. 2014 yılında Betis ile sözleşme imzalayan oyuncu 2016 yazında 8 milyon avro bedelle Villarreal'e transfer olmuştu. İspanyol ekibi de geçen sezonun devre arasında oyuncuyu Hull City'ye kiraladı.

SENEGAL'İ SEÇTİ

Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de 15, La Liga'da 7, UEFA Avrupa Ligi'nde 3, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 2, İspanya Kral Kupasında da 1 maça çıkan Alfred N'Diaye bin 839 dakika sahada kaldı. Bu süreçte 2 gol atan Senegalli oyuncu 1 de asist yaptı. Milli takım alt yaş kategorilerinde Fransa forması giyen 27 yaşındaki oyuncu A Milli tercihini ise Senegal'den yana kullandı. 2013 yılında ilk kez formasını giydiği Afrika ekibiyle 10 maça çıkan N'Diaye 1 kez de rakip fileleri havalandırdı.

BURSA'DA 66 MAÇ

N'Diaye Bursaspor'da kaldığı 2 yıllık süreçte 66 resmi müsabakaya çıktı. Yeşil Beyazlı forma altında 8 kez rakip fileleri sarsan Senegalli 2 de asist yaptı. Forma giydiği dönemde takımın vazgeçilmezi olan oyuncu ceza aldığı maçlar haricinde Yeşil Beyazlı formayı sırtından çıkarmadı.

N'Diaye Bursaspor formasıyla UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de 2 gole imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.