Hava Durumu

Alkışlar Sentez Spor Kulübü'ne

Bursa'da faaliyet gösteren Sentez Gençlik Spor Kulübü, faaliyet gösterdiği birçok branşta yetiştirdiği gençlerle Türk sporuna önemli katkılar sağlıyor. Şu anda 20 milli sporcusu bulunan kulüp yönetimi katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden sporcularını ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Alkışlar Sentez Spor Kulübü'ne

Turgay AKBULUT

Kurulduğu 2009 yılından bu yana vücut geliştirme, kickboks, boks, step, aerobik, plates ve MuayThai gibi branşlarda yüzlerce sporcu yetiştiren Sentez Gençlik Spor Kulübü, amatör spor kuruluşları arasında farkını gösteriyor. Şu an 20'si milli olmak üzere yaklaşık 400 sporcuya hizmet veren Sentez Gençlik Spor Kulübü Yönetimi, geçtiğimiz günlerde katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden gençleri ödüllendirdi.

'EVLATLARIMIZ ÖRNEK ALINMALI'

Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan, YeniDönem Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Öge, Yıldırım Muşlular Derneği Başkanı Ercan Sönmez, dernek yöneticileri Yalçın Umur, Mehmet Şahsevinç ve işadamı Çetin Aydemir'in de katıldığı programda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Murat Çelik, "Kaplıkaya ve Özlüce'deki iki şubemizle gençlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz... Bugün burada başarılarından dolayı takdir belgesi vereceğimiz öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bu evlatlarımızın örnek alınmasını istiyorum. Çünkü spor bir yaşam felsefesidir ve bugün Türkiye'nin sağlıklı nesiller yetiştirmesi için bu anlayışın daha da kökleştirilmesi, özellikle amatör spor kulüplerine devlet desteğinin daha da artırılması gerekiyor" dedi.

TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

Başkan Çelik'in konuşmasının ardından da katıldıkları MuayThai müsabakalarında;

Türkiye ikinciliğini elde eden Yusuf Güneş ve Vedat Azgan, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen turnuvada şampiyon olan Talha Fidan, yine Marmara şampiyonu Enes Tokdemir ile uluslararası  kemer şampiyonları Semra Dursun ve  Alec Feryat'a, Fatih Kutlucan tarafından takdir belgesi verildi. Yine spora olan katkılarından ötürü işadamı Çetin Aydemir ile YeniDönem Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Öge'ye plaket takdim edildi.

Spora olan katkılarından ötürü iş adamı Çetin Aydemir ile YeniDönem Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Öge'ye plaket takdim edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.