Hava Durumu

Ankara, Bursa, Bitlis... Cenazeler memleketlerine gönderildi

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi. Şehit Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever'in cenazesi de Bursa'ya gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara, Bursa, Bitlis... Cenazeler memleketlerine gönderildi

İstanbul Sancaktepe'de  eğitim uçuşunu yapan askeri helikopterin sabah saatlerinde düşmesi  sonucu şehit olan Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan, Kara Pilot Üsteğmen  Aykut Yurtsever, Teknisyen Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli ve Piyade Uzman  Çavuş Şahin Aslan için İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'nde tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Mevlüt Uysal, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, şehit aileleri ve  yakınlarının yanı sıra askeri erkan katıldı.

Törende şehitlerin öz geçmişlerinin okunmasının ardından İstanbul  Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz dua okudu.

Ardından Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan ile Teknisyen  Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli'nin cenazeleri Ankara'ya, Kara Pilot Üsteğmen  Aykut Yurtsever'in cenazesi Bursa'ya, Uzman Çavuş Şahin Aslan'ın cenazesi ise  Bitlis'e gönderildi.

Bursa Nilüfer ilçesine bağlı Karaman Mahallesi'nde oturduğu belirlenen Yurtsever'in ailesi aldıkları kara haberle yıkıldı. Yurtsever'in 2017 Temmuz'unda dünya evine girdiği ve uzun zamandır İstanbul'da görev yaptığı öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.