Hava Durumu

Ankara'da 2 büyük operasyon!

Ankara'da art arda iki operasyon için düğmeye basıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ'nün 'mahrem yapılanması'na yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara ve Konya'da El Nusra'ya yönelik operasyon düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara'da 2 büyük operasyon!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki 'mahrem yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında 9'u ihraç edilmiş, 7'si halen görevde olan 16 subay hakkında gözaltı kararı alındı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendiği ve gözaltı işlemlerine başlandığı bildirildi.

İKİNCİ OPERASYON DA EL NUSRA'YA

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ankara ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü Nusra üyesi olduğu tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 7 şüpheliden 5'i gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.