Hava Durumu

Ankara'da kaçan kurbanın peşinden giden üniversiteli Onur'dan acı haber!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bayramın birinci günü kaybolan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker ölü olarak bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara'da kaçan kurbanın peşinden giden üniversiteli Onur'dan acı haber!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tıp öğrencisi Onur Eker (20), dedesinin dağlık alana kaçan kurbanlık koyununu yakalamak için peşinden gidince kayboldu.

Eker'in bulunması için dün gece geç saatlerde ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden başlandı. Ekipler, Eker'in kaybolduğu alandaki çalışmalara havadan ve karadan devam ederken, akşam saatlerinde Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde bir bölgede Eker'in cansız bedenine ulaştı.

Eker'in, kaybolmadan önceki son görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı bölgeye yakın bir yerde bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Pursaklar ilçesine bağlı Sirkeli Mahallesi'nde tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Eker, önceki gün evlerinin bahçesinden kaçan kurbanlığın peşine düşmüştü. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan Eker'in ailesi, çocuklarının bulunması için durumu polise bildirmişti.

Bunun üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Sirkeli Mahallesi'nde ve kırsal bölgede arama çalışması başlatmıştı.

En son çoban görmüştü!

Bayram günü kurban kestikten sonra saat 5 gibi koyunları otlatmaya çıkardığını söyleyen çoban Latif Şerifi, "Yolda karşılaştık. Kardeşim nerden geliyorsun dedim. 'Şu taraftan geliyorum' dedi. Nereye gidiyorsun dedim. 'Şu tarafa gidiyorum' dedi. Durumu çok kötü değildi. Az biraz yorgun gibiydi. Ama iyiydi" şeklinde konuştu.
 

   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.