Hava Durumu

Ankara'yı karıştıracak sözler: 'Dizleri tir tir titriyor'

Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nda konuşan Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, "Birileri bizi küçümseyebilir, öyle konuşabilir ancak bizi küçümsemeye kalkanların emin olun dizleri tir tir titriyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara'yı karıştıracak sözler: 'Dizleri tir tir titriyor'

Saadet Partisi, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Programda konuşan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, çok çarpıcı mesajlar verdi. "Papağanlar ülkesi haline geldik, bir kişi ne derse herkes onu tekrar ediyor" diyen Saadet lideri, "Önümüzdeki seçimlerde en büyük başarıyı Saadet Partisi olarak biz yakalayacağız. Birileri bizi küçümseyebilir, öyle konuşabilir ancak bizi küçümsemeye kalkanların emin olun dizleri tir tir titriyor. Biz mesuliyetimizin farkındayız. Bunları bilerek yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ALLAH RIZASI İÇİN KENDİNİZE GELİN

Artık bıçağın kemiğe dayandığına vurgu yapan Karamollaoğlu, "Ya yok olacağız ya da ihtilafları bir kenara bırakıp birlik olacağız. Bütün insanlık bizi bekliyor. Bunun için de yanlışlarımızın farkına varmamız gerekir ve birbirimizi uyarmamız gerekir. Ne yazık ki bugünkü iktidar, onun elindeki medya ve şakşakçıları yangına körükle gidiyor. Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum; kendinize gelin..." diye konuştu.

YEKVUCÜT OLMALIYIZ

Dünya üzerinde esas oyunun bölgemizde ve ülkemizde oynandığına dikkat çeken Karamollaoğlu "Böyle bir durumda her şeye karşı birlik ve yekvücut olmamız gerekirken ne yazık ki iktidardaki arkadaşlarımız kutuplaştırma ve kamplaştırmak için adeta her şeyi yapıyorlar. Farklı fikirleri görüşleri zenginliklerimiz olarak görürsek çok farklı bir alana gireriz ancak başka türlü algılarsak bu bize çok şey kaybettirir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.