Hava Durumu

Anlaşma sağlandı! Bursaspor Bakkal'a emanet...

Samet Aybaba'nın yerini hemen doldurmak isteyen Bursaspor, Mesut Bakkal ile anlaştı. Bakkal Bursaspor'un son 4 yıldaki 8. teknik direktörü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2019 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Anlaşma sağlandı! Bursaspor Bakkal'a emanet...

Ali ŞAHİN

Bursaspor hafta sonu Aytemiz Alanyaspor mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdı. Bursaspor yönetimi Ali Ay başkanlığında toplanırken Aybaba'dan boşalan göreve kimin getirileceği konuşuldu. Toplantıda öne çıkan Mesut Bakkal için de ilk temas sağlandı. Mesut Bakkal'ı Bursa'ya davet eden yönetim tecrübeli hoca ile görüştü.

ANLAŞMA TAMAM

Dün sabah saatlerinde görüşme yapılacağını doğrulayan Tecrübeli teknik adam, Bursa'ya geldi. Yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağlandığı resmi site aracılığıyla duyurulurken, Bakkal Bursaspor'un son 4 yıldaki 8. teknik direktörü oldu.  Geçen yıl Aytemiz Alanyaspor'u küme düşme potasından çıkartan Bakkal bu sezon başında aynı istikrarı sağlayamayınca takımdan ayrılmıştı.

12 TAKIM ÇALIŞTIRDI

A2 Milli Takımı'nın başındaki 1 maçlık deneyimiyle teknik direktörlüğe başlayan Mesut Bakkal ardından 2 yıl Gençlerbirliği'ni çalıştırdı. Ankara ekibinden ayrıldıktan sonra istikrar sağlayamayan tecrübeli hoca 17 dönemde 12 farklı takım çalıştırdı. Kariyeri boyunca 329 maçta teknik direktörlük yapan Mesut Bakkal 120 galibiyet, 85 beraberlik ve 124  yenilgi yaşadı.

ALANYA'YI KURTARDI

2016-2017 yılları arasında Sivasspor'un başında olan Mesut Bakkal 29 maçta 16 galibiyet 8 beraberlik ve 5 yenilgi yaşarken son dönemlerin en yüksek puan ortalamasını yakaladı. Ardından kısa süreli Kayseri ve Gençlerbirliği kariyerinde de başarı yakalayamayan Bakkal, Geçen sezon düşmekten kurtardığı Alanyaspor'la lige kötü başlayınca Kasım başında takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

ÖMER ERDOĞAN SESLERİ!

Öte yandan deneyimli çalıştırıcının yardımcıları ili ilgili de önemli bir iddia gündeme geldi. Yeşil Beyazlı yönetimin Bursaspor'un şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan'ı yardımcı antrenör olarak görmek için harekete geçtiği öne sürüldü. İddiaya göre Başkan Ali Ay'ın takımı ve camiayı yakından tanıyan bir ismi teknik kadroya sokmak istedi ve Ömer Erdoğan ismi üzerinde karar kıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.