Hava Durumu

Armutlu'da icradan satılık 120 m2 dubleks mesken!

Bursa Gemlik İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Yalova Armutlu'da bulunan 120 m2 dubleks mesken 264.000 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2021 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2021 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Armutlu'da icradan satılık 120 m2 dubleks mesken!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre; Satışa konu taşınmaz Yalova İli, Armutlu İlçesi, Fıstıklı (Köyü) Mahallesi, Ortayol Mevkii, 172 Ada, 4 Parsel ( eski parsel no 933 ) sayılı ve 2.198,66 m2. miktarlı "Zeytinlik" vasıflı taşınmazda, kat mülkiyeti kurulmuş olan, 2/16 arsa paylı, zemin+ 1. kattaki 1 nolu (dubleks mesken) bağımsız bölümdür. 2.198,66 m2. miktarlı parsel üzerine dubleks vasfında ve birbirlerine bitişik nizam olmak üzere kat mülkiyetli toplam 8 adet yazlık mesken binasının yapılmış olduğu, parselin binalar haricinde kalan kısımlarının bahçe veya otopark alanı olarak ayrılmış olduğu, üzerinde site tarzında yapılaşmanın olması nedeni ile bu vasfını kaybetmiş olduğu tespit edilmiştir. Taşınmaz, Armutlu İlçe merkezinden doğu istikametine doğru 500 mt. ve güneyindeki sahile ise 50 mt. mesafede yer almaktadır. Parselin batı kısmında ve binaların ilk sırasında yer alan söz konusu binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıvalı ve boyalı, eğik ahşap çatılı ve üzeri kiremitler ile örtülüdür. Giriş (zemin) ve 1. normal katlarının beherinin brüt alanı 41,00 m2., çatı katının 38,00 m2. olup, toplam brüt alanı 120,00 m2. ve toplam net kullanım alanı ise 102,00 m2.dir. Binanın zemin katı salon ve mutfak, 1. normal katı 2 adet yatak odası, hol ve müşterek banyo-wc-lavabo, çatı katı ise 1 adet yatak odası, hol ve odanın içerisinde banyo-wc-lavabo bölümlerinden teşkil edilmiştir. Zemin kattaki salon ve mutfak bölümlerinin tabanları seramik, üst katlardaki hol ve odaların ahşap ile kaplı, duvarları sıvalı ve plastik boyalı, zemin ve 1. kattaki bölümlerin tavan kenarları da alçı kartonpiyerlidir. Giriş katındaki mutfak bölümünde üzeri mdf kaplı ve (L) şekilli tezgah ile alt ve üst mdf dolapları, çatı katının teras bölümündeki mutfak nişinde, üzeri mermer kaplı tezgah ile alt ve üst ahşap dolapları mevcuttur. Banyo ve wc-lavabo bölümlerinde taban ve duvarlar tamamen seramik olarak yapılmıştır. Kat merdiveni ahşap olan binanın ana giriş kapısıile iç kapıları ahşap panel, çift camlı olan balkon, veranda ve teras kapıları ile pencere çerçeveleri ise pvc profildir. Kuzeybatı ve güneybatı cepheli olan binanın zemin katının güney batı cephesinde üzeri çatılı verandası, 1. katının aynı cephesinde 1 adet balkonu ve çatı katının aynı cephesinde üzeri çatılı, yanları pvc profil çerçeveli camekanlar ile kapalı geniş terası bulunmaktadır. Odun veya kömür sobası ile ısıtılmakta olan binanın elektrik ve su abonelikleri mevcuttur.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.