Hava Durumu

Aşk itirafı Survivor 2021'e damga vurdu! Aleyna, her şeyi ifşa etti

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından olan Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler geçtiğimiz akşam ekrana getirilen yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımının kazanmasının ardından konsey toplandı. Aleyna, adaya geldikten sonra Poyraz'la arasının neden açıldığını anlattı. Aleyna, 'Sancakay Poyraz'dan hoşlanıyordu. Kendisi söyledi. Bu yüzden beni potansiyel tehlike olarak gördü ve aramızı bozdu' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aşk itirafı Survivor 2021'e damga vurdu! Aleyna, her şeyi ifşa etti

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüller 3 Nisan cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. İki takım ilk olarak market oyunu daha sonra dokunulmazlık için kıyasıya rekabet etti. Tansiyonun hiç düşmediği Survivor adasında dokunulmazlığı gönüllüler kazanırken ünlüler takımı İsmail ve Doğan'ı eleme adayı olarak belirledi.

ALEYNA KONSEYE DAMGA VURDU

Konseyde herkes eteğindeki taşları dökerken Acun Ilıcalı, Aleyna ve Poyraz arasında yaşanan gerginliği sordu. Poyraz güveni olmadığını dile getirirken Aleyna itirafıyla konseye damga vurdu.

ALEYNA, SANCAKAY'I İFŞA ETTİ

Poyraz ile elemelerde çok iyi anlaştığını ancak adaya geldikten sonra aralarının bozulduğunu söyleyen Aleyna, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sancakay'ın Poyraz'ı kendisine karşı doldurduğunu ifade eden Aleyna, şunları söyledi: 'Sancakay Poyraz'dan hoşlanıyordu. Kendisi söyledi. Bu yüzden beni potansiyel tehlike olarak gördü ve aramızı bozdu'

Poyraz, Aleyna'nın söylemleri karşısında gülerek "Ben aşk adasına gelmedim" dedi. Sancakay'dan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.