Hava Durumu

Aslı Enver ile Kerem Tunçeri barıştı!

Ünlü oyuncu Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yeni bir aşka yelken açmış, ikili ortak arkadaşlarının bir davetinde tanıştıktan sonra birliktelik yaşamaya başlamıştı. Ancak, Tunçeri hakkında çıkan iddialardan sonra çiftin yolları ayrılmıştı. Söylentilere göre, Tunçeri ve Enver aralarındaki buzları eritti

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2020 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aslı Enver ile Kerem Tunçeri barıştı!

Murat Boz ile bir dargın bir barışık ilişkisine nokta koyan Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başlamıştı.

İkili ortak arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanışmış ve pandemi döneminde telefon üzerinden ilişkilerini yürütüyordu.

Aşk haberlerinden sonra sosyal medyada Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar ifşa edildi. Tunçeri'nin kendilerine attığı özel mesajları ifşa eden kadınlar "Karantinada kafayı yedi herhalde" yazdı.

Bu gelişmeden sonra ünlü oyuncu, Tunçeri'den ayrılmıştı.

Tunçeri de olayları mahkemeye taşıyarak, "Adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan, gerçeğe aykırı algı oluşturacak şekilde içerik yayınlayan kişilere yönelik soruşturma başlatılması ve manevi tazminat davaları açılması için başvuru yaptım" demişti.

Tüm bu yaşananlardan sonra Enver ile Tunçeri'nin aralarındaki buzları erittiği konuşuluyor. Çiftin gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yürrüttüğü iddia edildi.

36 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta Kerem Tunçeri ile ilgili soruları ise yanıtsız bırakkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.