Hava Durumu

Avlu 2. bölüm bu akşam! Deniz'in tek şahidi müdür Nihal...

STAR TV'nin yeni dizisi olan Avlu ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Peki Avlu yeni bölümde neler olacak? Avlu 2. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Avlu 2. bölüm bu akşam! Deniz'in tek şahidi müdür Nihal...

Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisi heyecan dolu başladı. İlgi çeken konusuyla Avlu 2. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de STAR TV'de...

AVLU İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağrışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan'ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.

Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz'in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.

İki kadın da Deniz'i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz'in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

AVLU 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal'i bıçakladığı düşünülen Deniz'in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkûmlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile.

AVLU 2. BÖLÜM FRAGMANI:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.