Hava Durumu

Avrupa'da sahne Tofaş'ın

Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne 4'te 4 yaparak başlayan TOFAŞ, Avrupa arenasına çıkıyor. 7Days EuroCup mücadelesinde Fransa temsilcisi Asvel Villeurbanne'yi ağırlayacak olan Bursa temsilcisi, rakibini devirerek Avrupa'daki iddiasını sürdürmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Avrupa'da sahne Tofaş'ın

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup D Grubu dördüncü hafta mücadelesinde bugün Fransa'nın Asvel Villeurbanne takımını konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 3'ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'nden Robert Vyklicky, Hırvatistan'dan Tomislav Hordov ve Almanya'dan Clemens Fritz hakem üçlüsü düdük çalacak. 7Days EuroCup D Grubu'nda 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ikinci sırada bulunan Mavi Yeşilliler, Fransa temsilcisini yenerek gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

SERİ YAKALADI

Ligde ve Avrupa'da başarılı sonuçlar alan TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days Eurocup 3. hafta mücadelesinde Dolomiti Energia Trento ile karşı karşıya geldi. İtalya deplasmanında rakibini 17 sayı geriden gelerek mağlup eden Bursa temsilcisi, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ise Sakarya Büyükşehir Basketbol deplasmanında 4'te 4 yaparak liderliğini sürdürdü. Bu sezon oynadığı 7 resmi maçtan 6'sını galibiyetle kapatan TOFAŞ, bu çıkışını Asvel karşısında da sürdürmeyi hedeflerken, rakip Asvel; D Grubu'nda oynadığı 3 maçta deplasmanda Trento'ya kaybedip, evinde oynadığı 2 karşılaşmada Ratiopharm Ulm ve Zenit St. Petersburg'u yenmeyi başardı.

'BASKETBUS' İLE HAYDİ MAÇA!

Basketbol severlerin Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'na ulaşımını sağlayan 'Basketbus', Asvel Villeurbanne maçında da ücretsiz olarak taraftarlara hizmet verecek. 2017-2018 sezonuyla birlikte uygulamaya geçen Basketbus, BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından TOFAŞ Spor Salonu'na taraftarların daha rahat bir şekilde salona ulaşımını sağlayacak. Özel olarak tasarlanan otobüsler, TOFAŞ'ın her iç saha maçı öncesi ve sonrasında Mavi Yeşilli taraftarlara ring servisi sağlayacak. Basketbus, Asvel basket karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 18.00'de gerçekleştirecek ve maç saatine kadar 4 sefer ile istasyon-salon arası ring seferi yapacak. Karşılaşmanın ardından da salon-istasyon arası 2 sefer gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.