Hava Durumu

Aynasının arkasında gizli bir ev buldu! Korku filmi gibi...

ABD'nin New York kentinde yaşayan Samantha Hartsoe adlı genç bir kadın, banyo aynasından giriş yapılan gizli bir daire keşfetti. "Parasite" ve "Candyman" filmlerini akıllara getiren olay sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aynasının arkasında gizli bir ev buldu! Korku filmi gibi...

ABD'nin New York kentinde yaşayan Samantha Hartsoe adlı kadın,  banyodaki soğuk havanın kaynağını bulmaya çalışırken, akla korku filmi Candyman'ı ve Oscar ödüllü Parasite filmini getiren bir keşif yaptı.

26 yaşındaki Hartsoe, banyo aynasının arkasına gizlenmiş üç yatak odalı bir daire buldu. 
Genç kadının bu ayın başlarında gerçekleşen macerasını sosyal medya platformu TikTok üzerinden takipçileriyle paylaştı ve kısa sürede viral oldu.

Görüntülerde soğuk havanın kaynağını keşfeden Hartsoe, bir arkadaşından yardım istiyor ve banyadaki aynasını söküyor. Ardından yanına bir el feneri ve çekiç alan kadın, aynanın olduğu alandan gizli daireye geçiş yapıyor. 

ÇÖP TORBALARI VE SU ŞİŞESİ BULDU

Tüyleri diken diken eden gizli dairede Hartsoe, açık pencereler ve bir yığın çöp torbası buluyor.  

Ayrıca "yaşam belirtisi" olarak adlandırdığı boş bir su şişesi görüyor ve karanlık odaları dolaşıyor. 

New York dergisine açıklamaya yapan Hartsoe,  "Özellikle su şişesi bulduğum için birilerinin dairede olmasını bekliyordum ve  bu kesinlikle beni endişelendiriyor" dedi.

DAİRE HALA GİZEMİNİ KORUYOR

Ancak yetkililer tarafından yapılan kapsamlı bir araştırmanın ardından, çürük zemin ve açıktaki boruların  alanın uzun bir süre yaşamaya elverişli olmadığını ortaya çıkardı ve kimse bulunamadı.

Öte yandan, dairenin varlığı hala gizemini koruyor. Bina yöneticileri, gizli alanın  varlığından haberdar olmadıklarını söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.