Hava Durumu

Ayoub Bursaspor'da

Hollanda'nın ünlü yayın kuruluşları, transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, bir süredir temas halinde olduğu Yassin Ayoub ile anlaştığı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ayoub Bursaspor'da

-Ali Şahin-

Avusturya'da yen sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Paul Le Guen Ingolstadt maçının adından yaptığı açıklamada sağ bek başta olmak üzere takıma birkaç takviye yapılacağını söylemişti. Orta saha için de oyuncu aradığı bilinen Yeşil Beyazlılar'ın bir süredir görüştüğü ve Hollanda ekibi Utrecht forması giyen Faslı Yassin Ayoub ile anlaştığı duyuruldu.

AÇIKLAMA YAPILACAK

Ünlü spor sitesi Foxsports'un Hollanda bürosunun geçtiği habere göre Bursaspor 23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaşmaya vardı. Ayrıca Hollanda'nın okunan futbol haber sitesi FCUpdate de Ayoub'un Bursaspor ile anlaştığını ve resmi açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılacağını yazdı. İki kaynak da haberinde Bursaspor'un 7 yıl önce olduğu gibi iddialı bir kadro kurmayı hedeflediğine yer verdi. Haber ayrıntısında 10 numara ve sol kanatta da oynayabilen Faslı'ya çok yönlü bir futbolcu olması nedeniyle teknik direktör Paul Le Guen'in onay verdiği belirtiliyor.

90 DAKİKA OYNADI

Kulübü Utrecht ile 2018 yılına kadar sözleşmesi olan Yassin Ayoub'un Alman veritabanı sitesi Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 4,5 milyon avro. Oyuncunun sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış olması sebebiyle transferin çok daha düşük bir bonservis bedeline tamamlanması öngörülürken 23 yaşındaki Faslı oyuncu geçen hafta takımının Avrupa Ligi ön eleme maçında forma giymiş ve 90 dakika sahada kalmıştı.

GEÇEN SEZON 5 GOL 12 ASİST

Ayoub geçen sezon ise 40 maçta Hollanda ekibinin formasını giydi. 3 bin 482 dakika sahada kalan 23 yaşındaki oyuncu 5 gol atıp 12 asist yaptı. Hollanda alt yaş kategorilerinde oynayan genç oyuncu A milli takım tercihini Fas'tan yana kullanırken henüz forma giyemedi. 2009'da Ajax Alyapısından Utrecht'e transfer olan Ayoub o tarihten sonra başka takım forması giymedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.