Hava Durumu

Ayrılık nedeni ihanet mi?

'Vatanım Sensin' dizisinde tanışıp 2.5 yıldır aşk yaşayan Kubilay Aka (24) ve Miray Daner (20) ilişkilerini bitirdi. Aka'nın ayrılığın hemen ardından oyuncu Hilal Altınbilek'le bir mekana el ele girdikleri görüldü. Miray Daner de sosyal medya hesabından birlikte çekindikleri fotoğrafları kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2019 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2019 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ayrılık nedeni ihanet mi?

Kubilay Aka ile Miray Daner, 'Vatanım Sensin'de oynarken aşk yaşamaya başlamış ama dizi bitinceye kadar 2.5 yıl ilişkilerini saklamışlardı. Sevgililer sürpriz şekilde ayrıldı.

Kubilay Aka, Instagram hesabından şöyle veda etti: ''Hoşça kal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. 2.5 yıl o güzel gözlerden başkasına bakmadım. Sen hep çok özel olacaksın.''

Bu duysusal sözlerden hemen sonra bomba patladı!

Kubilay Aka'nın ayrılıktan hemen sonra, İdo Tatlıses'in eski sevgilisi de olan oyuncu Hilal Altınbilek ile 'Gizli Kalsın' adlı mekana el ele girdiği ortaya çıktı.

Kubikay Aka'nın 'Çukur' dizisindeki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu'nun da eşlik ettiği çift, mekanda geç saatlere kadar eğlendi.

Sevgilisinin ihanetiyle sarsılan Miray Daner, Kubilay Aka ile olan bütün fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Kubilay Aka ise Miray Daner'e asla ihanet etmediğini söyledi. Bu arada Kubilay, Hilal'den 4 yaş küçük.

Hilal Altınbilek 2016 yazında İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ile flört etmişti. Altınbilek'in adı daha sonra Kerem Alışık ve Uğur Güneş ile anılmıştı.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

1991 yılında İzmir'de doğan Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı.

Derin Sular dizisi ile ekranlara adım atan Hilal Altınbilek, bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.

Derin Sular dizisi ile ekranlara adım atan Hilal Altınbilek, bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.2013 yılında Karagül dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı.

Oyuncu son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.