Hava Durumu

Ayşe Altuntaş cinayetinde flaş gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan ve sevgilisi Mehmet Taşdelen tarafından İstanbul Sultangazi'de katledilip gömüldüğü ortaya çıkan Ayşe Altuntaş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu sanık Taşdelen hakkında kasten öldürme suçundan devam eden davada savcı mütalaa verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ayşe Altuntaş cinayetinde flaş gelişme!

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'un haberine göre, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir yıldır aranan ve sevgilisi tarafından İstanbul Sultangazi'de katledilip gömüldüğü ortaya çıkan 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş (43) davası sürüyor. Hakkında kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istenen tutuklu sevgili Mehmet Taşdelen, ilk duruşmada savunma yapmıştı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden Taşdelen savunmasında silahı Altuntaş'ın elinden almaya çalışırken patladığını öne sürmüştü.

ÇELİŞKİLİ SAVUNMA

Mahkeme huzurunda geçtiğimiz celse savunmasını gerçekleştiren Taşdelen, çelişkili ifadesinde "5 yıldır yasak aşk yaşıyorduk. Genelde ormanda buluşurduk. Ormanda canavarlar var, yani yabani domuzlar, Ayşe onlardan çok korkardı. Bana "Silah alalım" demişti. Bir gün elinde silahla geldi, kendimizi korumak için almış. Buluşmalarımızda silah hep yanımızda olurdu. Olay günü yine ormana gittik. Ayşe bana "Mehmet artık evlenelim" dedi. Ben de "Olmaz çocuklarımı bırakamam" dedim. "Artık dayanamıyorum, gözüme uyku girmiyor" dedi. Sonra ayağa kalktık silahı yerden aldı ve "İkimiz de intihar edeceğiz" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.