Hava Durumu

Babasının aracını karçırdı dehşet saçtı

Babasının aracını izinsiz alan 14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı. Diresikyon hâkimiyetini kaybeden Ali Rahman A. bir parka girerek 4 yaşındaki bir çocuğu ve annesini ağır yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Babasının aracını karçırdı dehşet saçtı

Kaza, Kayseri'de TOKİ Demokrasi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babasının aracını kaçırdığı iddia edilen Ali Rahman A. (14) 78 AK 115 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek oyun parkına daldı. Kazada, park içerisinde oyun oynayan Sabri Can Y. (4) ve annesi Sibel Y. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aracın altında sıkışarak ağır yaralanan Sabri Can Y. ve annesi Sibel Y., sevk edilen ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından sokağa dökülen mahalle sakinleri de araç sürücüsünü linç etmek istedi.

Polis ekipleri mahalle sakinlerini dağıtmakta güçlük çekti. Kazaya karışan araç, yapılan incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı.

Araç sürücüsü 14 yaşındaki Ali Rahman A., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.