Hava Durumu

Bahar Candan Uludağ'da saldırıya uğradı! Ablasından ilk açıklama

İşte Benim Stilim programı ile adını duyuran ve daha sonra ablası Nihal Candan ile güzellik merkezi açan Bahar Candan, arkadaşları Uludağ'da gittiği bir partide saldırıya uğradı. Yüzü tanınmaz hale gelen Bahar Candan hemen ablası Nihal Candan'ı aradı ve apar topar İstanbul'a getirilerek yüzüne 10 dikiş atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahar Candan Uludağ'da saldırıya uğradı! Ablasından ilk açıklama

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Doya Doya Moda programının yarışmacılarından olan Bahar Candan, arkadaşları ile Uludağ tatiline gitti. Eğlenme mekanında saldırıya uğrayan Bahar Candan, ablası Nihal Candan'ı aradı ve durumu bildirdi.

Nihal Candan, kardeşi Bahar'ı apar topar İstanbul'a getirtti ve hastaneye kaldırdı. Bir estetik merkezine yatırılan Bahar Candan'ın yüzüne 10 dikiş atıldı. Akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Bahar Candan'ı ablası yalnız bırakmadı.

Nihal Candan daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında kardeşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi verirken şu ifadeleri kullandı: 'Merak eden herkese teşekkürler. Çok kötü bir gece geçirdik. Şükürler olsun ki kardeşim daha iyi. Dünyadaki kötülüğün son bulması dileğiyle...'

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Nihal Candan yaşananları şu sözlerle anlattı: 'İstanbul'dayken aldım haberi. Şu an durumu iyi yüzüne dikiş atıldı. Yanağına dikiş atıldı. Doktor kesici bir şey olduğunu söyledi. Bahar yumrukla olduğunu söylemişti ama yumrukla olunabilecek bir şey değilmiş. Konu yargıda, bizzat takipçisi olacağım.'

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.