Hava Durumu

Bahçeli'den 'askıda ekmek' eleştirilerine sert yanıt!

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, başlattığı askıda ekmek kampanyasıyla ilgili yapılan eleştirilere çok sert tepki gösterdi. Bahçeli "Biz askıya ekmek koyduk, ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortaya çıktı. Ne ekmeği bilirler, ne yoksulu tanırlar. Çünkü mayaları lekeli, sicilleri bozuktur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den 'askıda ekmek' eleştirilerine sert yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Askıda ekmek kampanyası siyasi bir tepki veya eleştiri değil. kardeşliği ifade etmektir. Vatandaşlarımızın evinde ne piştiğini, ekmeğin olup olmadığını düşünmek insani ve islami mükellefiyetimizdir. Biz askıya ekmek koyduk, ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortaya çıktı. Ne ekmeği bilirler, ne yoksulu tanırlar.

Türkiye ekonomisi gücüne güç katacak. Karadeniz'de bulunan doğalgaz rezervine ilave olarak 85 milyar metreküp rezervin bulunması ekonomideki iyimser beklentileri kamçılamıştır. Bu gelişmeler karşısında canları sıkılan ekmeksizler hemen kendilerini ele vermişlerdir. Askıda ekmek kampanyamıza kara çalanlar ne ekonomiden anlarlar ne de insan onuruna sahip çıkarlar. Çünkü mayaları lekeli, sicilleri bozuktur. Biz askıya ekmek çıkardık, siyasi fosiller, seviyesizlikleri ile, yalanları ile sazan gibi ağa takıldılar, askıya çıktılar. Askıda ekmeği açlığa mahkumiyet gibi gösteren siyasi devşirmeler bizim nezdimizde ekmeksizdirler.

Milliyetçilik askıya ekmek koymak değildir diyen ekmeksiz sen nereden bilirsin milliyetçiliği. Seni kafese sokan karanlık lobilere takla atmaya devam et. Askıda ekmek kampanyamızı eleştiren odakların, milletimizin ekmeğine göz koyan kriz tacirleri olduğu açıktır. Biz ekmek diyoruz, bereket diyoruz, beka diyoruz.

Türkiye mücadele eden, müdahale eden bir ülke olarak bölgesel ve küresel olayların aktif, güçlü bir takipçisidir. Artık bizden habersiz bir kuşun havalanması mümkün değildir.

DAĞLIK KARABAĞ AÇIKLAMASI

Dağlık Karabağ meselesi sıradan bir mesele değildir. Özlemlerin saklı olduğu Türk yurdudur. Dağlık Karabağ'da yazılan Türk tarihidir, dökülen Türk kanıdır. Yerle yeksan edilecek işgalci unsur ise terör devleti Ermenistan'dır. Dağlık Karabağ'ın asıl sahibine geçmesinin zamanı gelip çatmıştır. Ermenistan hem korkak, hem hain, hem de savaş suçlusudur. Soykırımcı Ermenistan iş başındadır. Bu terörist devlet çok sayıda kayıp vermektedir. Minsk Grubu, Ermenistan'a silah temin etmektedir. Türk'e kefen biçmeye çalışan zalimlerin sonu hamdolsun korkunç olmaktadır. Ermenistan, Terter'de mezarlık bombalayacak kadar kana susamıştır. Ermenistan, her defasında ilan edilen insani ateşkesi ihlal etmiştir. Dağlık Karabağ'da kimin kiminle yürüdüğü bellidir. Bizi derinden üzen bir başka konu, 1990'lı yıllarda bağımsızlıklarını kazanan Türk cumhuriyetlerinin sessizliği, hareketsizliğidir. Özbekistan'ın, Kazakistan'ın müzakere önerilerini nasıl izah edelim? Kendi içine kıvrılan Kırgızistan'da da bir ses çıkmamasını nasıl yorumlayalım? Bu suskunluk, bu durgunluk Türk'e yakışıyor mu? Türkiye'de sokak ve toplum hazır ama buna uygun muhalefet yok diyen provokatör gazeteci, Soros uşakları, millet iradesi ile demokrasi onurunu yok saymanın bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Haklı olan ülke Azerbaycan'dır, mağdur olan ülke Azerbaycan'dır. Egemenlik çıkarları suikasta uğrayan ülke de Azerbaycan'dır. İşgal projelerini reddetemezsek, komşunun yanan bacası ilk tutuşmayı sağlayacaktır. Hiçbir dost ve kardeş ülkeden bir duruş göremiyoruz. Türk'ün şakası olmaz. Dağlık Karabağ'da zafer Azerbaycan Cumhuriyeti'nin olmalıdır.

"IŞIKLAR YANIYOR" POLEMİĞİ

Işıklar yanıyor mesajı ile darbe özlemini sosyal medyada paylaşan sorumsuzların ışığı yakanın da kapatacak olanın da sadece aziz millet varlığı olduğunu bilmeleri, ikazımızdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.