Hava Durumu

Bahçeli'den CHP'ye 'Sedat Peker' tepkisi: Biz mafya anlamayız, tanımayız!

Siyasette organize suç tartışmaları sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Biz mafya anlamayız, tanımayız'' diyerek CHP'yi hedef aldı. Bahçeli, ''Cumhur İttifakı üçüncü ortağı mafya diyen CHP Genel Başkanı önce kendine bakmalı, irtibatlarını gözden geçirmeli'' ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den CHP'ye 'Sedat Peker' tepkisi: Biz mafya anlamayız, tanımayız!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Salgın hastalık bütün ezberleri bozmakla kalmamış yeni bir dünyanın kapılarını aralamıştır. Ekonomi, siyasi ticaret ağları önümüzdeki yıllarda daha net görülebilecek bir sürece girmiştir.

Gelişmeleri lehimize çevirmek için hazırlıklı olmalıyız. Birlik ve dayanışmanın yanında fazilette önemlidir. Siyasi hesap hataları ile felaket tellallığı yapmak sorumluluk bağdaşmayacaktır.

Zillet ittifakı salgından menfaat sağlama çabasındadır. Musibetten çıkar devşirmeye çalışanların siyasetleri hastadır. Türkiye'nin salgın sürecini başarılı yönettiğini söylemek gerekir.

Toplumun her kesimin beklentisi vardır ve makuldür. Türkiye'yi yöneten irade tüm imkanları seferber etmiştir. Kovid-19 hepimizin ana meselesidir. Yapıcı muhalefet yapmak gerekir, CHP bozguncudur.

"DEVLETİN UYGULAYACAĞI HER TEDBİRİ DESTEKLİYORUZ"

Kahramanca çalışan doktorlarımıza güveniyoruz. Tedbirleri gevşetmeden Kovid-19'u inşallah hayatımızdan çıkaracağız. MHP olarak devletin her kararı, uygulayacağı her tedbiri destekliyoruz.

CHP'YE MESAJ...

'Cumhur İttifakı üçüncü ortağı mafya diyen CHP Genel Başkanı önce kendine bakmalı, irtibatlarını gözden geçirmeli. Terörle ittifak kuran partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Uyuşturucu baronu ve CHP'nin fiili ortağı. Türkiye, terörle mücadele ettikçe; CHP çıldırmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışuında Türkiye'ye silah doğrultanlar bunların bedelini en kısa zamanda ödeyecektir'.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir. Milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır.

19 MAYIS AÇIKLAMASI

Yarın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Covid kısıtlamaları altında kutlayacağız. 19 Mayıs aynı zamanda tam bağımsızlığa giden sürecin ilk halkasıdır. Bu yolculuk sönmek üzere olan umutları canlandırmış, sürece hız ve anlam katmıştır. Tarihte her şey ilk adımla başlamıştır. Adımlar birleşip yürüyüş olmuştur. Yürüyüşler mücadelelerle buluşmuştur. 102 yıl önce Samsun'da milli mücadelenin ilk adımı atılmıştır. İşgal ve esarete karşı ilk ateş yakılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yorgunluğu ve yılgınlığı ezip geçmişlerdir. 19 Mayıs milliyetçi şuurun millet iradesine döndüğü ilk merhaledir.

102 yıl önce Türk milleti zafere doğru harekete geçmiştir. İlk adım vatanı sahipsiz, milleti çaresiz sanan bedhahlara karşıdır. İlk adım bitmemizi, tükenmemizi projelendiren zalimleri İzmir'e kadar kovalayan kahramanlığın şahlanışıdır. Biz de adımlarımızı sıklaştırıyoruz, 19 Mayıs ruhuyla zillete, rezalete, ihanete cephe açıyoruz. Türk milleti pes etmedi, geri çekilmedi asla vazgeçmedi. Bu kararlılık bize bağımsızlık hediye etti. İlk adımın ruhu mahşeri vicdanda kor gibi durmaktadır. Gerekirse yeniden Kocatepe'ye karargah kurarız. Türk milletinin varlığını sonsuza kadar yaşatmaya ant içiyoruz.

Dün kadar bugün de lazım olan aynı ruhun Türk gençliğine kazandırılması hayati derecede önemlidir. Gençlik yeni fikirler, parlak düşüncelerin karşılığı olarak enerjiyi, umudu ifade etmektedir. Geleneksel bağların koptuğu, dilini, tarihini, kültürünü benimsememiş bir gençliğin milletimize katkı sağlamasını beklemek fazla iyimserlik olacaktır. Türk gençliği oy kaygısı değil, milli şerefin istikbal meşalesidir. Onlardan esirgeyeceğimiz hiçbir şey olmaz. Onları mahrum bırakacağımız ne varsa ufkumuzu perdeleyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.