Hava Durumu

Bahçeli'den çok sert mesaj: Korkaklık bizim kitabımızda yazmaz, bu konu kapandı!

Muhtarlarla kahvaltı programında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "ABD'nin S-400 üzerinden Türkiye'yi ablukaya alma çabası, dostane bir tavır değildir. Türkiye S-400'ü alacak. Bu konu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den çok sert mesaj: Korkaklık bizim kitabımızda yazmaz, bu konu kapandı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul Ataköy'de bir otelde düzenlenen Muhtarlarla Kahvaltı Programı'nda konuştu. Bahçeli, ABD Savunma Bakan Vekili Shanahan'ın mektubu hakkında, "Bu mektup tepeden tırnağa mahsurlu, marazi ve maksatlıdır." şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

İstanbul denildi mi milli hafızalarda muzaffer anılar canlanır, buna karşılık haçlı emellerin uykuları kaçar. Şu anda dünyanın gizli gündemi İstanbul seçimidir. 39 ilçenin 25'inde Cumhur İttifakı kazandı. CHP'nin büyükşehir belediye başkanı adayı seçilmiş olsaydı bile etkin bir biçimde nasıl hizmet edecekti?

ABD ile S-400 gerilimi

ABD'nin şımarıklığı, tehdit dili şirazesinden çıkmıştır. Türkiye sömürge ülkesi değildir. Türkiye icazetle kurulmuş köhne bir devlet hiç değildir. Büyük bir tarihimiz vardır, üzerine gölge düşmesine izin vermeyeceğimiz egemenlik haklarımız vardır.

Kindar kalemle yazılan mektuptan anlamayız. Türkiye hiç kimseye mecbur, hiç kimseye mahkum değildir. Korkaklık bizim kitabımızda yazmayan bir zaaftır. F-35 vermeyiz diyenler günü geldiğinde Türk mucizesi ile tanışacaktır.

Türkiye S-400'ü alacak ve konuşlandıracak. Bu konu kapanmıştır. Türk milleti İstanbul üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.