Hava Durumu

Bahçeli'den EYT ve asgari ücret çağrısı

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında hükümete EYT çağrısında bulundu.Devlet Bahçeli, EYT sorununun çözülerek gündemden çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2021 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2021 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den EYT ve asgari ücret çağrısı

Milliyteçi Harelet Partisi (MHP) grup toplantıısnda konuşan Devlet Bahçeli, EYT ve asgari ücrete dair önemli noktalara değinip çağrıda bulundu. Bahçeli, "EYT sorunu çözülerek gündemden çıkarılmalıdır. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın da enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir. İnsanların haklı taleplerini karşılamak bizim zorunluluğumuzdur" dedi.

"3600 EK GÖSTERGENİN VERİLMESİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ"
Vatandaşların merakla beklediği asgari ücret zammına, EYT ve 3600 ek gösterge konusuna da değinen Bahçeli, "Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 ek göstergenin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz.

"ENFLASYONUN ÜZERİNDE BİR ZAM ORANI BELİRLENMESİ TEMENNİMİZDİR"
Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir. İnsanların haklı taleplerini karşılamak bizim zorunluluğumuzdur. Aralık ayında toplanacak komisyonun enflasyon üzerinde bir zam oranı belirlemesi temennimizdir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.