Hava Durumu

Bahçeli'den KHK'ya destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımlanan son KHK'daki çok tartışılan 121. madde ile ilgili sosyal medya hesabından destek mesajı yayımlayarak, düzenlemenden rahatsız olanları 'FETÖ'nün kurşun askerleri' diye nitelendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den KHK'ya destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımlanan son KHK'daki çok tartışılan 121. maddeyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, "696 sayılı KHK'nın yazımındaki hukuk diliyle bağdaşmayan muğlaklık, hukuk devleti anlayışı açısından kaygı vericidir" sözlerini eleştiren Bahçeli "Ben de vehme kapılmış bu zihniyetleri endişeyle takip ediyorum. 15 Temmuz'da devletin bekası için millete tarihi bir görev düşmüştür. Ve bu görev icra edilmişken, sonucu itibariyle gelecek yıllarda doğabilecek risk, tehlike ve cezai sorumluluğun önceden bertaraf edilmesi milli şuur ve ruhun kaçınılmaz icabıdır. Bu maddeden rahatsız olmak; 251 şehide hakaret,2194 gazimize haysiyetsiz bir saldırıdır. Mezkûr bu maddenin örtülü af olarak sunulması sefil bir uydurmadır. Çünkü ortada suç yoktur, suçlu yoktur, sadece hainlerin kalkışması vardır" dedi.

CHP NİYE RAHATSIZ?                                         

Söz konusu düzenlemeden rahatsız olanları 'FETÖ'nün kurşun askerleri' diye nitelendiren Bahçeli "Ne var bunda? CHP niye rahatsızdır? HDP niye hoplamaktadır? İP niçin huzursuz, Barolar Birliği Başkanı neden keyifsizdir? 15 Temmuz'da milli beka zillet ve zulmet dolu saatlerde bizzat millet tarafından savunulmuştur" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.