Hava Durumu

Bahçeli'den sert çıkış! 'Bunu bize sormayın'

TBMM'de gerçekleştirilen 23 Nisan resepsiyonunda, "Meral Akşener'in adaylığını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna yanıt veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bunu bize sormayın bizim adayımız belli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den sert çıkış! 'Bunu bize sormayın'

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de gerçekleştirilen resepsiyon 19.00'da başladı. TBMM'nin 98'inci kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de gerçekleştirilen resepsiyon TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın ev sahipliğinde başladı.

Resepsiyona katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Meral Akşener'in adaylığını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna, "Bunu bize sormayın bizim adayımız belli" yanıtını verdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: HER ŞEYİ HOŞ GÖRÜRÜM, YALANA TAHAMMÜL EDEMEM

Resepsiyona katılan Başbakan Binali Yıldırım, TBMM' Genel Kurul'un da yaşanan gerginliğe ilişkin, "Her şeyi hoş görürüm. Yalana tahammül edemem" dedi. Salonu terk etmelerinin nezaketsizlik olarak değerlendirilmesine de "Nezaketi bize öğretecek olanlar önce kendileri nezaketli iş yapsınlar. Başkalarının adamlarıyla iş yapmasınlar" dedi. "Yalana karşı çok titizimdir. Boşverebilirim ama gözümün içine baka baka yalan söyleyenlere asla müsamaha göstermem" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.