Hava Durumu

Bakan Ersoy: Turizm personelinin tamamı aşılanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Geçen seneye kıyaslandığında hem önlemler daha fazla artırıldı hem de turizm personelinin tamamı aşılanmış olarak hizmet verecek. Geçen seneye kıyaslandığında, Türkiye'nin turizm hizmetleri çok daha konforlu ve sağlıklı şekilde sunulacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Ersoy: Turizm personelinin tamamı aşılanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da düzenlenen Ukrayna Turist Hakları ve Turizm Güvenliği Alt Çalışma Grubu Toplantısına katıldı.

Ersoy, burada yaptığı konuşmada, "Geçen seneye kıyaslandığında hem önlemler daha fazla artırıldı hem de turizm personelinin tamamı aşılanmış olarak hizmet verecek. Geçen seneye kıyaslandığında, Türkiye'nin turizm hizmetleri çok daha konforlu ve sağlıklı şekilde sunulacak." dedi.

"Şu an itibarıyla 10 binin üzerinde işletme Güvenli Turizm Sertifikasyon programına dahil oldu." diye Ersoy, şöyle konuştu:

"Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı ile misafirlerimizi risklerden en uzak şekilde ağırlayacak bir sistem kurduk. 2020'den edindiğimiz tecrübelerle ve geliştirdiğimiz kitlesel aşılama kampanyamız sayesinde Ukraynalı dostlarımızı burada güvenli bir ortamda misafir edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.