Hava Durumu

Bakan Gül: İnce, genel başkanı tarafından yalanlandı

Kandil operasyonunun kararlı bir şekilde devam ettiğini belirten Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Muharrem İnce'nin FETÖ elebaşı Gülen'in iade talebine ilişkin iddiaları ile ilgili ise, "Sayın İnce, genel başkanı tarafından yalanlanmıştır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Gül: İnce, genel başkanı tarafından yalanlandı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Kandil için Türkiye'yi tehdit eden bütün unsurlar tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar her türlü gelişmeyi ve her türlü tedbiri ve her türlü adımı kararlı bir şekilde atacağız" ifadelerini kullandı.

Gül, Muharrem İnce'nin FETÖ elebaşı Gülen'in iade talebine ilişkin iddiaları ile ilgili, "Sayın İnce, genel başkanı tarafından yalanlanmıştır. Bu konuyla ilgili herhangi bir gecikme, herhangi bir farklı usulen durum söz konusu değil. Türkiye'de bu yargı usulleri mahkemeler tarafından talep edilmekte, hazırlanmakta" dedi.

Abdulhamit Gül, FETÖ'nün seçimlere etki edebileceği iddiaları ile ilgili olarak da, "O konuda hiçbir etki edebilecek bir neticeye ulaşamazlar" şeklinde konuştu. Gül, son bir ayda 500 kişinin, OHAL Komisyonu kararıyla memuriyete döndüğünü kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.