Hava Durumu

Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Köprü ve otoyol ücretleri düşecek mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milyonlarca sürücüyü ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Köprü ve otoyol ücretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karaismailoğlu "Ücret yüksekliklerini değerlendiriyoruz. Bunları tartışıyoruz" dedi. Ayrıca, Kanal İstanbul'a ilişkin olarak çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, bu yıl içinde önemli gelişmelerin olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Köprü ve otoyol ücretleri düşecek mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milyonlarca sürücüyü ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Köprü ve otoyol ücretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karaismailoğlu "Ücret yüksekliklerini değerlendiriyoruz. Bunları tartışıyoruz" dedi. Ayrıca, Kanal İstanbul'a ilişkin olarak çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, bu yıl içinde önemli gelişmelerin olacağını söyledi.

"Köprü ve otoyol ücretlerini değerlendiriyoruz"

Tartışmalara neden olan köprü ve otoyol ücretlerini değerlendirdiklerini ifade eden Bakan Karaismailoğlu şöyle devam etti: "Bu bir finansal model aslında. Ücret yüksekliklerini değerlendiriyoruz. Bunları tartışıyoruz, memnuniyetlerine bakıyoruz. Ücretler konusu tartışılabilir, bunların hepsini izliyoruz. Kalıcı ve güvenli projeler, akıllı projeler. Avrasya Tüneli yolu çok kısaltıyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.